Φάτσης: Μεγάλη μέρα η σημερινή

Δηλώσεις, στο πλαίσιο των τελευταίων εξελίξεων, σχετικά με το θέμα της εκκαθάρισης, πραγματοποίησε στον BlueheartFM 105,1, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά, τοποθετήθηκε ως εξής:

«Σήμερα έχουμε γενέθλια. 28 Αυγούστου του 2015 η ΠΑΕ ορίστηκε σε κατάσταση λύσης και εκκαθάρισης, με το έγγραφο να αναφέρει πως δηλώνουμε εκκαθαριστές και προχωρά η διαδικασία. Ένα χρόνο μετά βγήκε η τελική απόφαση, πρόκειται για μια σημαδιακή μέρα, η ανησυχία του κόσμου σταματά και ξεκινά το έργο των καθαριστών. Η ΠΑΕ, πλέον, διοικείται από τους δύο εκκαθαριστές.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ερασιτεχνική Νίκη, στους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, την προηγούμενη Δ.Ε. ποδοσφαίρου, με επικεφαλής τον Στέλιο Βούλγαρη, τη Λέσχη Φίλων Νίκης και το BlueClub, που βοήθησαν σημαντικά με τη σειρά τους. Άργησε η απόφαση, λόγω των απεργιών των νομικών, αλλά τελικώς ήρθε. Ήμασταν αισιόδοξοι όλον αυτόν τον καιρό και τώρα πια η ομάδα βγάζει ένα μεγάλο βάρος από πάνω της, είναι μεγάλη μέρα».

Για τη διάρκεια της διαδικασίας:

« Επειδή η δουλειά μου είναι τέτοια και ασχολούμαι με εκκαθαρίσεις, μία τέτοια διαδικασία μπορεί να διαρκέσει χρόνια. Οι εκκαθαριστές μπορεί να βρουν διάφορα, αλλά μόνο το γεγονός πως έχουμε ξεκινήσει, είναι σημαντικό, δε θα υπάρξει θέμα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως στο όνομα της Ανώνυμης Εταιρείας δεν υπάρχει ακίνητη περιουσία και δε θα υπάρξει θέμα κατασχέσεων για την τακτοποίηση των οικονομικών οφειλών. Είπαμε, εξαρτάται από το τι θα βρουν μπροστά τους οι εκκαθαριστές. Πρέπει να εξεταστούν πρώτα οι δημόσιες υπηρεσίες, ΙΚΑ και ΔΟΥ, και μετά να βρεθούν τα χρέη προς τρίτους, που είναι και το πλέον δύσκολο κομμάτι».

Για την αγωνία του κόσμου:

«Ηρέμησε ο κόσμος. Προσωπικά είχα πολλές οχλήσεις και ζήτησα από τους Νικιώτες υπομονή. Είδατε που τελικώς μας βγήκε σε καλό η υπομονή. Αυτό που συμπεραίνω είναι ότι ο κόσμος της Νίκης είναι πολύ ανυπόμονος και απαιτητικός. Σε άλλες ομάδες γίνονται πολύ χειρότερα και δεν δημοσιεύεται τίποτα. Εδώ μας αρέσει κάπως η γκρίνια, πρέπει όλοι να ξέρουν τα πάντα. Αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία μας, ίσως».

Για το Σούπερ Καπ Μαγνησίας και το μέρος διεξαγωγής του:

«Δεν έχω κάποια προσωπική πληροφόρηση. Το μόνο που γνωρίζω είναι για τα κέρδη των εισιτηρίων που θα είναι 50-50. Αν θα γίνει στο «Π. Μαγουλάς» ή στο Βελεστίνο, δεν το γνωρίζω ακριβώς. Αυτό που μου άρεσε είναι πως η Νίκη θα δείξει πάλι το κοινωνικό της πρόσωπο και θα δώσει πάλι τα έσοδά της για φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι είμαστε μεγαλωμένοι, σε τέτοιες οικογένειες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.