Ο Βολιώτης ελικοπτεράς που πετάει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας απ΄άκρου εις άκρον της Ελλάδας!

Πραγματοποίησε προσγείωση "αλά Χόλιγουντ" στο λιμάνι της Σύμης!

Μόλις λίγες μέρες μετά τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ και τις εντυπωσιακές επιδείξεις των πιλότων των ομάδων “Ζευς” και “Δαίδαλος” στην παραλία του Βόλου που έκαναν του Βολιώτες υπερήφανους, έρχεται ακόμη ένας πιλότος, ελικοπτέρου αυτή τη φορά να μας κάνει να νιώσουμε υπερήφανοι για την ικανότητα όλων των αξιωματικών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα του vetaranos.gr ο Βολιώτης Ελικοπτεράς της Αεροπορία Στρατού που υπηρετεί στην 1η ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο έκανε μία εντυπωσιακή και συνάμα ριψοκίνδυνη προσγείωση που παραπέμπει  σε ταινία Χόλιγουντ, πάνω σε μια εξέδρα διαστάσεων 5Χ5 στο λιμάνι της Σύμης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ανήμερα του Ταξιάρχη οι αρκετοί πιστοί που βρέθηκαν στον Πανορμίτη της Σύμης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ικανότητες του Χειριστού ελικοπτέρου τύπου Ε/Π «Huey» που μετέφερε τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στο νησί!

Χειριστής του Ελικοπτέρου είναι ο Ταγματάρχης (ΑΣ) Κωνσταντίνος Φιλίππου από τον Βόλο, γνωστός στα Στελέχη της Αεροπορίας Στρατού και όχι μόνο …. ώς (Φιλιππέας),πετάει δε με τα Ελικόπτερα της Α.Σ ως Χειριστής από το 1981 και ανήκει στην Δύναμη της 1ΗΣ ΤΑΞΑΣ !

Είναι ο Χειριστής που ο ΥΕΘΑ Καμμένος πετά μαζί του από τον Έβρο μέχρι τα νησιά και από τα Βόρεια Σύνορα μέχρι και την Γαύδο…προσγείωσε το ελικόπτερο στην προβλήτα του λιμανιού σε έναν χώρο όπου μόνο σε ταινίες του Χόλιγουντ θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί τέτοια προσγείωση.

Το ελικόπτερο αφού κατέβασε τους επιβαίνοντες ,απογειώθηκε ξανά για χαιρετισμό και επέστρεψε, προσγειωνόμενο σε ακόμα πιο στενό σημείο της προβλήτας του λιμανιού του Πανορμίτη …Ενώ οι πιστοί παρακολουθούσαν με αμηχανία και θαυμασμό τις αέρινες κινήσεις του Χειριστή της Αεροπορίας Στρατού !!!

Εδώ ο Ταγματάρχης (Α.Σ) Κωνσταντίνος Φιλίππου (Φιλιππέας) στον Έβρο με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ στην Άσκηση Παρμενίων 2016 στον Έβρο!
Εδώ ο Ταγματάρχης (Α.Σ) Κωνσταντίνος Φιλίππου (Φιλιππέας) στον Έβρο με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ στην Άσκηση Παρμενίων 2016 στον Έβρο!

Δείτε το σχετικό βίντεο με την απίθανη προσγείωση

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.