Αλλαγές στα δρομολόγια του «Πρωτεύς» για Σποράδες

Αλλαγές στον πίνακα δρομολογίων του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτεύς» στη γραμμή Βόλος – Σποράδες, ανακοινώθηκαν από την πλοιοκτήτρια εταιρία ΑΝΕΣ.
Σύμφωνα με τα νέα δρομολόγια, που ισχύουν ως τις 15 Ιουνίου, το πλοίο θα αποπλέει κάθε Δευτέρα στις 8.30 από το λιμάνι του Βόλου για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Αλόννησο και θα επιστρέφει στο Βόλο στις 21.45, την Τρίτη στις 8.30 για τα νησιά των Σποράδων με επιστροφή στις 19.00 στο Βόλο και την Τετάρτη στις 8.30 για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Μαντούδι και επιστροφή στη Γλώσσα, όπου θα διανυκτερεύει.

Την Πέμπτη το «Πρωτεύς» θα αποπλέει στις 7 το πρωί από Γλώσσα, θα καταπλέει στις 10.30 το πρωί στο Βόλο, απ’ όπου θα αποπλέει ξανά στις 11.30 το πρωί για Σκιάθο και Γλώσσα με επιστροφή στο Βόλο. Κάθε Παρασκευή θα αποπλέει στις 8.30 για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Αλόννησο, Σκόπελο, Σκιάθο, Βόλο και το Σάββατο θα αποπλέει στις 8 π.μ. για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, με επιστροφή στο Βόλο, ενώ την Κυριακή θα αποπλέει στις 8.30 π.μ. για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Μαντούδι και επιστροφή μέσω Γλώσσας και Σκιάθου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.