Βόλος: Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα

Κίνηση στην αγορά του Βόλου για τις πασχαλινές αγορές

Αυξημένη ήταν η κίνηση τόσο το Σάββατο του Λαζάρου, όσο και την Κυριακή των Βαΐων στην εμπορική αγορά του Βόλου, με μικρούς και μεγάλους να δίνουν το παρών για να προμηθευτούν τα πασχαλινά δώρα, ή να κάνουν έρευνα αγοράς, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τις αγορές τους την επόμενη ημέρα.
Την Κυριακή των Βαΐων η αγορά της πόλης ήταν ανοιχτή από τις 11 το πρωί και πολλοί ήταν αυτοί, που την επισκέφθηκαν συνδυάζοντας ωστόσο αγορές με καφέ ή φαγητό στα πολλά καταστήματα εστίασης, καθώς και ο καιρός ήταν σύμμαχος μίας μεγάλης βόλτας.

Ουρές στα ΑΤΜ, τροχαία στους δρόμους

Όμως η έντονη κινητικότητα των Βολιωτών και των επισκεπτών συνεχίστηκε και το πρωί της Μ. Δευτέρας όπου στα ΑΤΜ των τραπεζών σχηματίζονταν ουρές, ενώ αυξημένη ήταν και η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους, γι’ αυτό και επιστρατεύτηκε και η τροχαία.
Στην αγορά το ενδιαφέρον είναι έντονο στα καταστήματα που αφορούν στα παιδιά, αλλά και στις λαμπάδες, καθώς το Πάσχα τα βαφτιστήρια έχουν την τιμητική τους. Η αγορά της πόλης κινείται σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο και σήμερα Μ. Τρίτη, όπως και την Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 έως τις 14:00 και από τις 17:30 έως τις 21:00. Την Μ. Παρασκευή θα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 13:00 έως τις 20:00 και το Μ. Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.