Με Τσεμπερίδη και Τζιώρα απέναντι στη Δήμητρα η Νίκη

Δύο παίκτες, που δεν έχουν αγωνιστεί λόγω τραυματισμού σε επίσημο ματς φέτος και στους οποίους ποντάρει πάρα πολλά, θα έχει στην 18μελη αποστολή της η Νίκη Βόλου για το νοκ-άουτ  ματς Κυπέλλου της ΕΠΣΘ στη φάση των 16 με τη Δήμητρα στην Ευξεινούπολη την Τετάρτη (17/10, 15.00). Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Τσεμπερίδη και Χρήστο Τζιώρα, που για πρώτη φορά τη σεζόν που διανύουμε συμπεριλαμβάνονται σε αποστολή των κυανόλευκων.

Ο Τσεμπερίδης δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στο ματς με τον Μακεδονικού Φούφα στο τέλος Αυγούστου για το Κύπελλο Ελλάδος, αφού θα έπρεπε να γίνει επανεγγραφή του δελτίου του, εφόσον προερχόταν από ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Στη συνέχεια στο φιλικό της 29ης Αυγούστου με τα Μετέωρα στο Πανθεσσαλικό, στο οποίο είχαν επιλεγεί κυρίως όσοι δεν είχαν αγωνιστεί στην Πτολεμαΐδα, ο Τσεμπερίδης είχε τραυματιστεί στο 81ο λεπτό σε μία φάση, που ο μέσος της Νίκης από υπερβάλλοντα ζήλο προσπαθεί να κερδίσει την μπάλα ακριβώς στο κέντρο του γηπέδου και τεντώνει το πόδι του.

Η αρχική διάγνωση, σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση από πλευράς Νίκης τότε, ήταν διάταση στον οπίσθιο μηριαίο κι ότι θα χρειαζόταν να μείνει για μερικές μέρες εκτός προπονήσεων, για να επανέλθει. Παρολ’ αυτά, ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πιο σοβαρός (θλάση) και τελικά την προηγούμενη Τρίτη (9/10) μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ωστόσο, δεν ήταν έτοιμος, όπως ήταν απόλυτα φυσικό, να ακολουθήσει την ομάδα στον Παλαμά για το παιχνίδι με τα Σέλλανα, αν και ιατρικά εντάξει, και την Τετάρτη είναι πολύ πιθανόν να πάρει τα πρώτα του επίσημα λεπτά συμμετοχής σ’ ένα ματς που προσφέρεται γι’ αυτό, ώστε να αποκτήσει ρυθμό.

Από την άλλη ο Χρήστος Τζιώρας μπήκε σε ασκήσεις με μπάλα σε προπόνηση της Νίκης με τους υπόλοιπους παίκτες από τις 20 Σεπτεμβρίου, έχοντας κλοτσήσει μπάλα λίγες μέρες πιο πριν και τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία μετά το «καταραμένο» γι’ αυτόν φιλικό της 15ης Απριλίου με τον Ολυμπιακό Βόλου και την εγχείρηση που έκανε στις 24 Απριλίου να ξαναμπεί στο γήπεδο και να αγωνιστεί.

Η Νίκη θέλει κόντρα στη Δήμητρα, που είναι αξιόμαχη, να πάρει όσο το δυνατόν πιο εύκολα την πρόκριση, ώστε να σκεφτεί το επόμενο ματς κόντρα στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Βέβαια, ο Γιώργος Κούτσης ξεκουράζει και προφυλάσσει αρκετούς βασικούς, αποκλείοντάς τους από την αποστολή. Συγκεκριμένα αυτοί είναι οι Αποστολίδης, Μετούσι, Ρόβας, Κέρι, Βουκομάνοβιτς, Φάμπιο Ταβάρες, ενώ και ο Παπαδήμας έμεινε εκτός, όπως και ο Δωματάς, που επανήλθε από τραυματισμό τις τελευταίες μέρες.

Η αποστολή

Την αποστολή της Νίκης για τον αγώνα με τη Δήμητρα αποτελούν οι: Κώστας Παπαδόπουλος, Παύλος Τασσιάς, Τάσος Καντούτσης, Χρήστος Καρτσαμπάς, Βασίλης Λάιος, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Θανάσης Κυριαλάνης, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Νέτι Μέτσε, Κρίστοφερ Μακενγκό, Γιάννης Κουτσούκης, Γιώργος Ιορδανίδης, Αλέξανδρος Σιώμος, Άγγελος Ματθαίου, Γιάννης Ντινιωτάκης, Σταύρος Βουρδάκης,  Χρήστος Τζιώρας, Αλέξανδρος Αναστασίου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.