Ντεμπούτο Μπακάλη κόντρα στην Αναγέννηση για τον Θησέα

Στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Θησέα, ο Λάκης Μπακάλης θέλει να οδηγήσει σήμερα Σάββατο (15.00) τους πράσινους της Αγριάς στο τρίποντο απέναντι στην ουραγό χωρίς βαθμό Αναγέννηση Καρδίτσας στο ΔΑΚ της γειτονικής πόλης, που διαθέτει μετά την ανακατασκευή του εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο.  Ο 61χρονος τεχνικός απέκλεισε από την αποστολή τους νεαρούς Κακάλια και Παναγιώτου και φυσικά τους τραυματίες Υφαντή και Γαρυφάλλου κι όλοι οι υπόλοιποι θα ταξιδέψουν στην Καρδίτσα και ανάμεσά τους και ο νεοαποκτηθείς Μπόρας.

Βέβαια, το όνομα του αντιπάλου και το γεγονός ότι παίζει κι αυτός «τελικό» σίγουρα καθιστούν θετική και την ισοπαλία, αν και ο στόχος που έχει τεθεί είναι στο σημερινό και στο επόμενο ματς με τον Φωκικό να κατακτηθεί τουλάχιστον ένα τρίποντο.

Η τεχνική ηγεσία του Θησέα θα στηριχθεί στους Κεφαλά, Κουτσιρίμπα, Καψιώτη, Βαν ντε Γουΐχε, Διαμαντόπουλο, Αγγελή, Κοτζαθανάση, Γιαουπλάρι, Γαλανόπουλο, Οικονόμου, Μπόρα, Χατζησταμάτη, Πέτση, Αγιασιώτη, Δημητριάδη, Βλάχο, Σφάκα, Φραγκογιάννη, Ζάχο, Παπαϊωάννου. Δύο απ’ αυτούς θα μείνουν εκτός 18αδας.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της Αναγέννησης Καρδίτσας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Μάλιστα, ο προπονητής, Τάκης Δρόσος, θα ανακοινώσει την αποστολή λίγο πριν την αναμέτρηση.

Oι 21 διαθέσιμοι παίκτες: Αναστασίου, Καρατζάς, Ξανθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τεπεκερίδης, Καραμπίνας, Αλεξίου Δ., Τζέλλος, Γκούρλας, Ηλιού, Παπαδημητρόπουλος, Γόρδιος, Καρβούνης, Αλεξίου Ε., Λουκάς, Αναγνώπουλος, Πρίφτης, Ζάχος, Βαταμίδης, Κιώρας, Καπετάνος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.