Χόρεψε και γλέντησε το «Ορμίνιο»

Μια υπέροχη βραδιά με αγαπημένους φίλους έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ορμίνιο» Πορταριάς. Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση, «ευχαριστούμε τους πολιτιστικούς συλλόγους, Π.Σ.Β Διαδρομή, Χορευτικό Όμιλο Ν. Ιωνίας, Θρακιώτες Βόλου, Σύλλογο Δράκειας, Βλάχοι Βόλου, Όμιλο Ερευνών Πηλίου και Ζαγοράς “Κορδάτος ” που ήρθαν και με την παρουσία τους δώσαμε ένα υπέροχο μήνυμα ενότητας! Γιατί ο πολιτισμός ενώνει!».
Μετά την παρουσίαση όλων των δράσεων του συλλόγου για το 2018, κόψαμε την βασιλόπιτα προσφορά του Γυναικείου Συνεταιρισμού Πορταριάς και το παιδικό μας τμήμα παρουσίασε χορούς από την Μακεδονία υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου μας Κωνσταντίνου Μούτου. Έπειτα ακολούθησε ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι με την μοναδική ορχήστρα των Δημήτρη Γακιόπουλο (τραγούδι), Νίκο Κερασιώτη (κλαρίνο), Κωνσταντίνο Μούτο (λαούτο), Αναστασία Λύτρα (κρουστά) και Παναγιώτη Κερασιώτη (μπουζούκι).
Ο χορός ένωσε τα χέρια και τις καρδιές όλων και με κέφι, μεράκι και αγάπη υποσχεθήκαμε να πορευτούμε και το 2019!! Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν!»


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.