Παρουσίαση εργαλείων στο κατάστημα «Κανελλής – Σβεντζούρης»

Παρουσίαση επαγγελματικών εργαλείων των εταιριών Metabo και Knipex θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου στο κατάστημα «Κανελλής & Σβεντζούρης» (Ελασσόνος 27 στα Παλαιά Βόλου ) από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα έμπειρα στελέχη του καταστήματος για τις δυνατότητες των νέων εργαλείων και να λάβουν συμβουλές για ότι χρειαστούν σχετικά με την εφαρμογή τους. Το Σάββατο 8 Ιουνίου θα υπάρχει ειδικό σταντ του καταστήματος στην έκθεση του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας στο Valis Resort στην Αγριά, με τις εταιρείες Metabo, Knipex & εργαλειοθήκες Stanley. Αντίστοιχα την Τρίτη 11 Ιουνίου από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, στο κατάστημα θα γίνει παρουσίαση και δοκιμή των εργαλείων DeWALT.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 27567, στην ιστοσελίδα www.kanellis.gr ή στη σελίδα Κανελλής Εργαλεία στο facebook.
Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης το κατάστημα «Κανελλής – Σβεντζούρης» πρόσφατα προχώρησε στην δωρεά ενός αλυσοπρίονου προς την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Βόλου, βοηθώντας έτσι στο εθελοντικό έργο τους (φωτο).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.