Χειρουργήθηκε ο Φρουσκλιάς, επανέρχεται με μάσκα ο Κουτίνας σε δέκα μέρες

Ο Μιχάλης Φρουσκλιάς την Τετάρτη (23/10) υπεβλήθη στην προγραμματισμένη εγχείριση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του (ρήξη πρόσθιου χιαστού) από τον ορθοπεδικό χειρουργό και ειδικό αθλητίατρο Θωμά Μέλο.

Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ευχαριστεί δημοσίως τον γιατρό Θωμά Μέλο καθώς και την MetLife Ασφαλιστική για τη συνεργασία και εύχεται στον Μιχάλη να είναι σιδερένιος, να έχει μια ασφαλή και γρήγορη αποκατάσταση και να είναι σύντομα μαζί μας στα παρκέ.

Επανέρχεται σε δέκα μέρες με μάσκα ο Κουτίνας

“Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου επιθυμεί να ευχαριστήσει δημοσίως τον Κωνσταντίνο Θ. Πάτση, Πλαστικό Χειρουργό, για την αποκατάσταση του ρινικού κατάγματος που υπέστη ο αθλητής μας Σάκης Κουτίνας κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα καθώς και τον ορθοπεδικό χειρουργό Γιώργο Βαβέτση και το πολυϊατρείο Φροντίδα – Ιατρικές Υπηρεσίες, που μέσω της συνεργασίας με την ομάδα μας ήταν από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού δίπλα στον αθλητή.

Ο Σάκης παρά το κάταγμα στη μύτη επέλεξε με αυταπάρνηση να συνεχίσει να αγωνίζεται στο παιχνίδι, ενώ θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση έπειτα από 10 μέρες, με τη χρήση ειδικής μάσκας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.