Τέλης Μπασδάνης: «Αυτή τη στιγμή εγώ θα … έβγαζα απ΄το μυαλό μου την επένδυση στις Νηές

Έστρεψε αλλού το ενδιαφέρον του ο επενδυτής, είπε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Το γεγονός ότι ο ίδιος, αυτή τη στιγμή θα έβγαζε απ΄το μυαλό του την επένδυση στις Νηές, καθώς έστρεψε αλλού πλέον το ενδιαφέρον του ο επενδυτής, είπε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τέλης Μπασδάνης, μιλώντας χθες στο Ράδιο-Ένα.
Όπως σημείωσε, «στο θέμα της επένδυσης στις Νηές, δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα, αυτή τη στιγμή, ο συγκεκριμένος επενδυτής που είχε δείξει ενδιαφέρον , να στηρίξει οικονομικά σήμερα μετά την πανδημία, αυτή την επένδυση».
Σύμφωνα με τον κ. Μπασδάνη, «είχε ήδη στρέψει το ενδιαφέρον του με βάση τα όσα είχα συζητήσει κατ ιδίαν με τον υπουργό Ανάπτυξης τον κ. Γεωργιάδη, σε άλλη περιοχή, άρα δεν ξέρω κατά πόσο θα υπάρχουν τα κεφάλαια, ώστε να επιστρέψει το ενδιαφέρον του για την επένδυση. Δεν μπόρεσε να περιμένει όλο αυτό το χρονικό διάστημα των δικαστικών διαφορών. Ήταν τραγικό αυτό που συνέβη, χάθηκε εκείνη τη χρονική στιγμή, μια ιστορική ευκαιρία , την οποία δεν εκμεταλλευτήκαμε»
Μάλιστα όπως τόνισε, «αυτή τη στιγμή εγώ θα το έβγαζα τελείως από το μυαλό μου αυτή την περίπτωση, όμως θα έδινα μεγάλη βάση στην επένδυση που κάνει το Π.Θ. στην Βαμβακουργία»
Ο κ. Μπασδάνης, τόνισε επίσης, ότι η στόχευση και το στοίχημα είναι πώς να αναπληρώσουμε μέχρι το 2030 τις θέσεις εργασίας που χάθηκαν και να μπορέσουμε να διασώσουμε τις υπόλοιπες. Θα πρέπει στοχευμένα τα χρήματα που θα πάρουμε από την Ε.Ε. να τα βάλουμε ως καύσιμο στη μηχανή της παραγωγής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.