Σχέδια αντιμετώπισης σεισμών και πυρκαγιών στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιουλίου, στις 18.30 στο Δημαρχείο, δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου με 16 θέματα ημερήσιας διάταξης. Το κυριότερο αφορά στη λήψη απόφασης έγκρισης: 1. Σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από εκδήλωση σεισμών με την κωδική ονομασία ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ του Δήμου Βόλου. 2. Σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξαιτίας δασικών πυρκαγιών με την κωδική ονομασία ΙΟΛΑΟΣ του Δήμου Βόλου.

Επίσης θα αποφασίσει την έγκριση παράτασης χρηματοδότησης των Υποέργων 1 και 2 (Κοινωνικό Παντοπωλείο Κοινωνικό Φαρμακείο αντίστοιχα) και αύξηση προϋπολογισμού σύμφωνα με την 2η Τροποποίηση της Πράξης «Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βόλου με κωδικό ΟΠΣ/MIS 5003026 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, ενός ατόμου ειδικότητας Φαρμακοποιού ΠΕ, στο πλαίσιο του Υποέργου “Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βόλου”, προς πλήρωση της κενωθείσας θέσης λόγω οικειοθελούς αποχώρησης της προηγούμενης υπαλλήλου.

Τέλος, το συμβούλιο θα λάβει απόφαση έγκρισης μεταφοράς του έργου με τίτλο «Βελτίωση προσβασιμότητας γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων Δήμου Βόλου» από το Πρόγραμμα ″ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι″ στο Πρόγραμμα ″ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ″ του Υπουργείου Εσωτερικών και απόφαση για τη λύση μισθωτικής σχέσης που αφορά στο δημοτικό ακίνητο έκτασης 50 τ.μ. που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του οικοπέδου ιδιοκτησίας του Δήμου Βόλου, στις οδούς Λαμπράκη – Σαρανταπόρου – Παπακυριαζή, στη συνοικία των Παλαιών Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.