Ο ενθουσιασμένος Ιμπάνιεθ και ο Μπαταγίνι!

Δεδομένη είναι η προσθήκη του 27χρονου Αργεντινού μέσου Εμάνουελ (Μανού) Ιμπάνιεθ ή Ιμπάνεζ όπως αποδίδεται στο ελληνικό διαδίκτυο, στο ρόστερ της Νίκης Βόλου αφήνοντας την ομάδα της β’ κατηγορίας της πατρίδας του Τεμπερλέι, για χάρη των «κυανόλευκων», και ο ίδιος φαίνεται ενθουσιασμένος με την προοπτική της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Πληροφορίες του «Magnesiasports» αναφέρουν ότι ο Ιμπάνιεθ θα αναχωρήσει από την πατρίδα του στις 5 Αυγούστου και στις 6 του ίδιου μήνα θα βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους (Ελλάδα και Αργεντινή έχουν εξάλλου έξι ώρες διαφορά) ενώ είναι δεδομένο ότι έχει πάρει ήδη τις πληροφορίες του για την Ελλάδα και για τον Βόλο και την ομάδα της Νίκης πιο συγκεκριμένα. Βέβαια πέρα από τη συνομιλία που είχε με τον Στάικο Βεργέτη (αφού ο προπονητής της Νίκης Βόλου μιλά ισπανικά θεωρώντας ότι είναι η γλώσσα του ποδοσφαίρου πλέον), είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει στο πλαίσιο της αναζήτησης πληροφοριών και με τον Φερνάντο Ζοάο που την τελευταία αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε μέλος του ΝΠΣ Βόλος, αν και πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Δεν είναι ο μόνος Αργεντινός πάντως που γνωρίζει από αυτούς που βρέθηκαν στον Βόλο, αφού του είναι πολύ γνώριμο το όνομα του Μάρτιν Μπαταγίνι, που ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης και η πιθανή κοινή τους παρουσία στο δυναμικό των «κυανόλευκων» θα του προκαλούσε σίγουρα περισσότερη ικανοποίηση. Άλλωστε πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπαταγίνι μίλησε με τη Νίκη για την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, αγνώστου ακόμη (επισήμως) αποτελέσματος!

Ο Ιμπάνιεθ δεν έχει βρεθεί ξανά στην Ελλάδα, ούτε καν για διακοπές, αλλά είναι δεδομένο ότι ο ερχομός του στο ελληνικό καλοκαίρι από τον αργεντίνικο χειμώνα (που επικρατεί σε όλο το νότιο ημισφαίριο) του προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα. Όπως όλοι έτσι και ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής εξάλλου δείχνει να έχει ενημερωθεί για το θέμα του κορωνοϊού και για την αντιμετώπισή του από την ελληνική κυβέρνηση, με τα μέτρα να προκαλούν και στην πλευρά του ικανοποίηση, όσον αφορά την αποτελεσματικότητά τους. Άλλωστε η Αργεντινή έχει πληγεί σημαντικά από την πανδημία, μετρώντας πάνω από 3 χιλιάδες θανάτους αυτή τη στιγμή…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.