Ποδαρικό με το δεξί για την Αγία Αννα, 2-0 τον Πρωτεσίλαο

Φάση στον χώρο του κέντρου στο ματς Αγία Άννα-Πρωτεσίλαος

Ξεκίνημα με τρίποντο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ για την Αγία Άννα, η οποία επικράτησε στο Βασδέκειο του Πρωτεσίλαου με 2-0.

Ενώ από την αρχή γινόταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με την Αγία Άννα να μην έχει καλή ανάπτυξη και να μην μπορεί να απειλήσει, στο 28’ έγινε η φάση του αγώνα. Ο Τζοβάρας ήταν φάτσα με το γκολ, ο Νίκος Βουραζέρης τον ανέτρεψε και δόθηκε πέναλτι από τον Σκουλά και παράλληλα η κόκκινη κάρτα για τον στόπερ του Πρωτεσίλαου, με τους Πτελεάτες να μένουν έτσι με δέκα παίκτες. Ο Τζοβάρας ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος το πέναλτι και στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία, παρότι ο Βαγγέλης Βουραζέρης έπεσε σωστά, έκανε το 1-0. Έτσι, όλα έγιναν εύκολα από νωρίς για την Αγία Άννα.

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που στο 47’ ο Σέττος έκανε με δυνατό κοντινό πλασέ το 2-0, τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο για τους γηπεδούχους, που φάνηκαν να αρκούνται σ’ αυτό το σκορ, που έμεινε ως το τέλος.

Ο Κώστας Τσιουρέλης επέλεξε για τερματοφύλακα τον Αϊντίνι, ενώ στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά ήταν οι Πατσής, Μπασδάνης, Ζαρίφης, Παπαδήμος. Στο κέντρο τοποθετήθηκαν οι Βέργος Αγιασιώτης και Σεραφείμ Τσιουρέλης και στα πλάγια πίσω από τον φορ Τζοβάρα κινούνταν οι Σέττος (αριστερά) και Χατζητρακόσιας (δεξιά).

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Κόφφας για τους φιλοξενούμενους είχε τον Βαγγέλη Βουραζέρη κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι πλάγιοι αμυντικοί ήταν οι Λάμπος και Μιαρίτης και στόπερ οι Νίκος Βουραζέρης και Σιαμανίκος. Ρόλο αμυντικών μέσων είχαν οι Σούδης και Λάμπρου, δεκάρι ήταν ο Κόντρα και στην επίθεση τον Βαλωτή βοηθούσαν από τις πτέρυγες οι Θ. Παπαδόπουλος και Νικογιάννης.

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Αγίας Άννας ήταν υποδειγματική στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.