Πρόεδρος Σχολών οδηγών: Πάνω που υπήρχε κίνηση υποψηφίων οδηγών, ήρθε … το lock down

Ο πρόεδρος των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών Ιορδάνης Πολατίδης

Πάνω που υπήρχε κίνηση υποψηφίων οδηγών, που ήθελαν να βγάλουν δίπλωμα, τελικά ήρθε … το lock down και «πάγωσαν» όλα. Αυτό ανέφερε μιλώντας χθες στο Ράδιο-Ένα 102,5» και τον Ηλία Κουτσερή, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας Ιορδάνης Πολατίδης.
Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, «από τις 6 Νοεμβρίου έχουμε κλείσει τις σχολές και είμαστε όπως την περασμένη Άνοιξη πλέον κλειστά. Δεν γίνονται μαθήματα ούτε θεωρητικές , ούτε πρακτικές εξετάσεις». Για το οικονομικό κομμάτι της όποια ενίσχυσης του κλάδου του, όπως τόνισε «πιστεύω να ισχύσει, ό,τι ισχύει σε όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις.
Σε ό,τι αφορά στο ενδιαφέρον των συμπολιτών, ο κ. Πολατίδης, υποστήριξε, ότι υπήρχε ενδιαφέρον και αρκετοί παράλληλα ήταν όσοι υποψήφιοι φοβόντουσαν για το lock down και πίεζαν για να κερδίσουν χρόνο. Αλλά δε το αποφύγαμε πάνω που είπαμε ότι άνοιξε η δουλειά τελικά ήρθε το lock down και «πάγωσαν» όλα.
Όπως σημείωσε ο ίδιος, «είναι κλειστές οι σχολές . Τώρα βγήκε μια εγκύκλιος για τα επαγγελματικά που μπορούν να δώσουν εξετάσεις αλλά περιορισμένα . Είναι δύσκολο όμως, αφού είναι κλειστές οι σχολές, εκτός αυτού δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα επαγγελματικά. Τώρα βέβαια είναι πλέον και θέμα προστασίας της υγείας».
Σε ότι αφορά σε αλλαγές σε διπλώματα , τόνισε ότι είχε βγει μια εγκύκλιος, που ανέφερε ότι όσοι είναι κάτοχοι διπλώματος Β κατηγορίας, το δίπλωμα μπορεί να ισχύει και για τα οχήματα 125 κυβικών, αλλά προς το παρόν αποσύρθηκε.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.