Αστειότητες Μπέου για το δώμα στο πάρκινγκ της Φιλελλήνων, από “φιλέτο” κατέληξε στα αζήτητα

Την επαναχρησιμοποίηση των θέσεων στάθμευσης αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Στα “αζήτητα” φαίνεται πως κατέληξε το “φιλέτο” όπως χαρακτηριζόταν ο χώρος του δώματος στο πάρκινγκ της Φιλελλήνων, αφού σύμφωνα με τον δήμαρχο βόλου Αχιλλέα Μπέου δεν βρέθηκε κάποιος ενδιαφερόμενος να το νοικιάσει με συνέπεια να μετατρέπεται εκ νέου σε χώρο στάθμευσης. Την απόφαση για την αλλαγή χρήσης έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου στη σημερινή του συνεδρίαση.

Όπως αναφέρεται στην εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου και με δεδομένη τη μελλοντική δέσμευση θέσεων στάθμευσης για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων προτείνεται η επαναχρησιμοποίηση των θέσεων στάθμευσης του τελευταίου ορόφου του δώματος και συνεπώς η μη δημιουργία χώρου υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Απ. Παπαδούλης κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή ότι έλεγε ψέματα για το δώμα του πάρκινγκ, προκαλώντας την αντίδραση του δημάρχου.
Σύμφωνα με τον Αχ. Μπέο, υπήρχε η σκέψη να γίνει καφετέρια, αλλά επειδή δεν υπήρξε ενδιαφέρον, αποφασίστηκε να γίνει όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί.
«Δεν το χαρίζουμε σε φίλους και ημέτερους. Μπρος στο συμφέρον του Δήμου και τον πολιτών κρίναμε ότι πρέπει να γίνει πάρκινγκ», τόνισε και κατηγόρησε τον κ. Παπαδούλη ότι δεν κάνει αντιπολίτευση και εκτίθεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.