Παραδόθηκε ο 39χρονος για την στυγερή δολοφονία της νονάς του

Παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και συνελήφθη

Παραδόθηκε στην Αστυνομία στις 20.45 σήμερα το βράδυ ο 39χρονος δολοφόνος της 75χρονης Ευθαλία Αβραμίδου-Αλεξούλη, την περασμένη Πέμπτη στη Ν. Ιωνία, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες. Ο άνδρας ήταν καταζητούμενος από το περασμένο Σάββατο, καθώς οι έρευνες της Αστυνομίας είναι στραφεί από την πρώτη στιγμή στο πρόσωπό του.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε με δίκυκλο στην Αστυνομία, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, είπε ότι κρυβόταν σε σπίτι γύρω από το Βόλο και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην οδό Καζανάκι 8 στη Ν. Ιωνία, ο 39χρονος είχε ομολογήσει στη σύζυγό του με την οποία μίλησε τηλεφωνικά ότι ήταν ο δράστης του φονικού και αναζητούνταν.

Έκτοτε ο 39χρονος που ήταν βαφτισιμιός του θύματος κρυβόταν και παρά τις έρευνες, δεν είχε εντοπιστεί, ώσπου σήμερα το βράδυ πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.

Σημειώνεται ότι το έγκλημα ήταν ιδιαίτερα ειδεχθές, καθώς η 75χρονη γυναίκα δέχτηκε 42 μαχαιριές και φέρεται να έγινε για οικονομικούς λόγους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.