Ιδιωτική Εταιρεία Ελληνική Δημοκρατία

Από την «Ελλήνων Συνέλευσις Βόλου»

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Οργανισμό U.S. Securities and Exchange Commission και τη βάση δεδομένων Edgar System, η Ελληνική Δημοκρατία έπαψε να υφίσταται ως αυτόνομο κράτος και μετετράπη σε ιδιωτική εταιρεία με Κεντρικό Κλειδί Καταχώρησης (CIK) 0000931106. Παρομοίως, και η Βουλή των Ελλήνων εμφανίζεται ως ιδιωτική εταιρεία στη βάση δεδομένων της αμερικάνικης εταιρείας Dun & Bradstreet, που καθιστά τους βουλευτές ιδιωτικούς υπαλλήλους. Συνεπώς, και ο κάθε Έλληνας πολίτης μετετράπη σε ιδιωτικό υπάλληλο χωρίς δικαίωμα παρέμβασης στις άπληστες ορέξεις κερδοσκοπίας της εταιρείας μέσω της φορολογικής αφαίμαξης των πολιτών.

Βάσει αυτών, τελικά έχει σημασία ποιος είναι κυβέρνηση, τόλμησε ποτέ κάποιο κόμμα ή βουλευτής να σηκώσει ανάστημα και να πει την απόλυτη αλήθεια;

Η Ελλήνων Συνέλευσις ως πολιτικός ΦΟΡΕΑΣ πλέον και όχι άλλο ένα κόμμα απόκομμα διχασμού της κοινωνίας καλεί όλους τους Έλληνες απανταχού της γαίας να ενωθούν και να δηλώσουν Κυρίαρχοι Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς και να το γνωστοποιήσουν εξωδίκως στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών με την απόφαση 61/295 που εξέδωσε 13 Σεπτεμβρίου 2017

«Καλωσορίζει το γεγονός ότι οι αυτόχθονες πληθυσμοί αυτοοργανώνονται για την πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική τους χειραφέτηση, με σκοπό να θέσουν τέλος σε κάθε μορφή διάκρισης και καταπίεσης, όπου και αν συμβαίνουν».

Ο Έλλην Αυτόχθων Ιθαγενής(Ιθύς – Γένος), αποτελεί το ανώτατο όργανο τού Έθνους, είναι μέλος της ένωσης φυσικών προσώπων που απαρτίζουν το κράτος και ΕΙΝΑΙ αδιαμφησβήτητος και απόλυτος κάτοχος των Κυριαρχικών Δικαιωμάτων της Ελλήνων Πολιτείας και της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας.
Δηλώνοντας την κυριαρχία σου γίνεσαι αυτομάτως και τελικός δικαιούχος μέρους των 600 Δις Δολαρίων, κατατεθειμένα σε λογαριασμό της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας και επιβεβαιωμένα με τις δικαστικές αποφάσεις 67650/2013, και την 107376/2017 όπου μετά την προσπάθεια αναίρεσης υπέρ του νόμου επιβεβαιώθηκε την 15 Νοεμβρίου 2017 για δεύτερη φορά η κατάθεση του εν λόγου ποσού υπέρ των Κυρίαρχων Ελλήνων Πολιτών.

Με 300 ήδη υπάρχοντες αυτόνομους οργανισμούς σε Ελλάδα και Εξωτερικό οι Έλληνες ενώνονται χωρίς Κόμμα, χωρίς Δόγμα, χωρίς Χρώμα με τελικό στόχο την Εθνοσυνέλευση.

Ε.ΣΥ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ;
ΕΡΕΥΝΗΣΕ
ΣΚΕΨΟΥ
ΠΡΑΞΕ
Ελλήνων Συνέλευσις Βόλου
Αντωνοπούλου 48
Τηλ.2421404701

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.