Ένας “κυανόλευκος” πρωταθλητής απέναντι στη Νίκη Βόλου

Έναν παλιό γνώριμο θα συναντήσουν οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου την Κυριακή στη Φαρκαδόνα καθώς τη φανέλα της νεοφώτιστης ομάδας φοράει τη φετινή σεζόν ο Κώστας Γιώτας. Ο 35χρονος Τρικαλινός κεντρικός αμυντικός, αγωνίστηκε μόνο μία σεζόν στη Νίκη, όμως αυτή ήταν στην ιστορική πορεία της ανόδου και του τίτλου πρωταθλήματος στη Football League. Ο Γιώτας είχε σημαντική συνεισφορά έχοντας αγωνιστεί τότε σε 28 παιχνίδια. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αρχικά ήταν να παραμείνει στην ομάδα, ωστόσο αποχώρησε κι αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο στον Ιωνικό και στο δεύτερο στα Τρίκαλα με τα οποία πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο Γ’ Εθνικής.
Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1980 στα Τρίκαλα και από την ομάδα της γενέτειράς του ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή. Σε αυτή παρέμεινε μέχρι το 2007 όταν πήγε για δύο χρόνια στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Επέστρεψε στα Τρίκαλα και το 20011 πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή Ψαχνών. Μία σεζόν εκεί, μετά μία στην Λάρισα, μία στη Νίκη Βόλου (2013-14) και πέρυσι, όπως προαναφέραμε, σε Ιωνικό, Τρίκαλα. Από το καλοκαίρι ενισχύει τη νεοφώτιστη στην τρίτη κατηγορία ΑΕ Φαρκαδόνας.
Το τελευταίο διάστημα ήταν τραυματίας και για αυτό το λόγο δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Πύρασο πριν τρεις αγωνιστικές, ωστόσο έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις και ο Γιάννης Προβίδας τον υπολογίζει ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο “Θεοδώρου-Οικονομούλας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.