Ανακοίνωσε Mπάρμπα και Κασμερίδη ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση του αμυντικού Κώστα Μπάρμπα και του τερματοφύλακα Αλέξανδρου Κασμερίδη ανακοίνωσε σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Θεσσαλονικιός Κώστας Μπάρμπας είναι γεννημένος στις 22 Απριλίου του 1983. Ξεκίνησε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, αλλά εκεί λόγω του νεαρού της ηλικίας του δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε και μετακόμισε στον Αγροτικό Αστέρα. Έμεινε πέντε χρόνια εκεί και πανηγύρισε και μία άνοδο στη Β’ Εθνική με τους πράσινους, ενώ τη σεζόν 2008-2009 έφυγε για την Καβάλα. Επέστρεψε την επόμενη σεζόν στον Αγροτικό και στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Βέροια, όπου έμεινε για τέσσερις χρονιές, μέχρι και την προηγούμενη. Ο έμπειρος αμυντικός την περασμένη σεζόν στη Super League, είχε 21 συμμετοχές με ένα γκολ. Συνολικά στην πρώτη κατηγορία μετρά 33 συμμετοχές με τη Βέροια, 157 στη Β’ με εννιά γκολ με Αγροτικό Αστέρα και Καβάλα και 72 στη Γ’ με πέντε τέρματα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Αλέξανδρος Κασμερίδης είναι γεννημένος στις 23 Απριλίου 1986, έπαιξε για αρκετά χρόνια στον ΟΦΗ, από το 2004 έως το 2011 με λιγοστές συμμετοχές. Τη σεζόν 2011-12 την πέρασε στον Θρασύβουλο με 26 ματς, το 2012-13 φόρεσε τη φανέλα του Λεβαδειακού σε 5 ματς, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Football League για λογιαριασμό του Αστέρα Μαγούλας. Με το σύλλογο της Αττικής έκανε 20 συμμετοχές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.