Ανακοίνωση για τους -6

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Νίκη Βόλου, σχετικά με το θέμα της ΕΠΟ που έχει προκύψει αναφορικά με την ποινή 6 βαθμών που κουβαλάει ο κυανόλευκος σύλλογος από την αποχώρηση της ΠΑΕ από τη Σούπερ Λιγκ. Όπως αναφέρεται «Με την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. και στη σχετική ανάρτηση με τη βαθμολογία της Γ΄ Εθνικής, μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής, υπάρχει η υποσημείωση ότι η ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ έχει (-6) βαθμούς με απόφαση της Superleague (όπως και ο Ο.Φ.Η., αλλά και ο Πιερικός από τη Footballeague).
Η απόφαση αυτή ουδέποτε κοινοποιήθηκε στην Ερασιτεχνική ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και αυτό είναι απολύτως φυσικό καθώς δεν αναφέρεται η αφαίρεση βαθμών σε αυτή, αλλά στην ΄΄Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ΄΄, η οποία αποχώρησε από το περυσινό πρωτάθλημα. Πρόκειται για διαφορετικό νομικό πρόσωπο, το οποίο βαρύνεται με τις παραβάσεις και την επιβολή πειθαρχικών ποινών.
Σε κάθε περίπτωση, ο Σύλλογος μας ήδη έχει ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να απαλειφθεί αυτό το (-6) από τη βαθμολογία, για το οποίο η Ερασιτεχνική ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ουδεμία ευθύνη φέρει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.