«Αν δεν θέλει να μπει η μπάλα, δεν θέλει»

Ενδιαφέρουσες, όπως πάντα, οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Κατηγόρησε τους παίκτες του Απόλλωνα για τις καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ανέφερε ότι αδικεί τον Βοσνιάδη αυτή η εικόνα, ενώ εξήρε τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στα πλέι οφ κάνοντας λόγο για πολύ καλή εικόνα στα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ερυθρόλευκης ομάδας ανέφερε: “Στο πρώτο μέρος, είχαμε δύο δοκάρια και κάποιες προσπάθειες με τον Κλάρενς. Αν δεν θέλει να μπει η μπάλα, δεν θέλει. Ο Απόλλων ήθελε μία ευκαιρία για να κλειδώσει το παιχνίδι, σκόραρε σε μια φάση από δικό μας λάθος. Η ομάδα προσπάθησε με κάθετο τρόπο να διασπάσει τον αντίπαλο. Στα παιδιά αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Για το δεύτερο ημίχρονο, τώρα. Τη γνώμη μου για τον κ. Βοσνιάδη την έχω πει μετά το ματς του πρώτου γύρου. Σε λίγες ημέρες θα είμαστε μαζί για ένα μήνα για το UEFA pro. Η εικόνα του ποδοσφαίρου να πέφτουν όλοι κάτω, τον αδικεί. Τον αδικεί όλα αυτά που έχει πετύχει. Οι διοίκησεις να αναλογιστούν αν μεγαλώνουν ή μικραίνουν οι ομάδες τους. Και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές εάν είναι έρμαια, υποχείρια. Αυτά για το δεύτερο ημίχρονο”.

Σε ερώτηση σχετικά με την έλλειψη του γκολ, επισήμανε: “Με τη Λάρισα πόσες τελικές είχαμε; Άμα είχε ανοίξει το σκορ στο δοκάρι, θα ήταν διαφορετικά σήμερα. Το παιχνίδι μας βελτιώνεται κατά τη γνώμη μου, παιχνίδι με παιχνίδι, βελτιώνεται αισθητά. Είναι πάρα πολύ η εικόνα στα πλέι οφ. Μας λείπει μόνο το γκολ. Η εικόνα μας είναι πάρα πολύ καλή αν εξαιρέσετε το παιχνίδι με τον Ηρακλή”.

Βοσνιάδης: Φαίνεται η δουλειά του συναδέλφου
Στη συνέντευξη Τύπου, ο Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε: “Μια εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δεν έχει αποτελέσματα αλλά έχει πολύ βελτιωμένη εικόνα, φαίνεται η δουλειά του συναδέλφου. Βρισκόμαστε στην τρίτη θέση, αυτός είναι ο στόχος μας, θα κοιτάξουμε να την κλειδώσουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, καλή συνέχεια στον αντίπαλο”.
Τους παίκτες του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Καραδέμητρος, ο οποίος τόνισε: “Αποκλειστικός σκοπός ήταν να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Θα ήθελα να σχολιάσω τη λέξη έρμαια. Νομίζω ότι ήταν άτυχος χαρακτηρισμός. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βόλου που ήταν ο πρώτος μου επαγγελματικός σταθμός και χαίρομαι πολύ να πηγαίνει πάντα καλά. Στόχος για εμάς η τρίτη θέση και θα συνεχίσουμε για να την πάρουμε”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.