Βάση για την παραμονή το Πανθεσσαλικό

Στην πρεμιέρα έχασε ματς που δεν υπολόγιζε η Νίκη Βόλου. Στη δεύτερη αγωνιστική έχει δυνατό αντίπαλο αλλά στόχος είναι οι βαθμοί της νίκης. Οι “κυανόλευκοι” έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι στο “Καραϊσκάκη” και προετοιμάζονται για αυτό με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό. Κόντρα σε ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι μονίμως στα πλέι οφ και τις ευρωπαϊκές θέσεις, η ομάδα του Βίλιαν Φλουτ θα επιδιώξει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα. Και θα το διεκδικήσει κάνοντας το παιχνίδι της, με βάση τη φιλοσοφία του Ολλανδού προπονητή σε όλη την περίοδο της προετοιμασίας, δηλαδή επιθετικό ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολλές εναλλαγές με πάσες.
Στη Νίκη ποντάρουν πολύ στον παράγοντα της έδρας και περιμένουν από τον κόσμο να έχει μεγάλη προσέλευση την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Οι λιγότερες δυνατές απώλειες εντός έδρας θα αποτελέσουν τη βαθμολογική βάση που θα στηριχθούν οι “κυανόλευκοι” για να εξασφαλίσουν την παραμονή. Και είναι πάντα θετικό για την ψυχολογία -και όχι μόνο- να αρχίζει μία ομάδα με νίκη τα εντός έδρας παιχνίδια της.

Στα της προετοιμασίας, το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, ενώ τις επόμενες δύο ημέρες υπάρχουν διπλές, με τη συμμετοχή του Χρήστου Τζιώρα να παραμένει σε αμφιβολία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.