Ισοπαλία 1-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου στη Λάρισα

Απέναντι στον ΑΟ Ανθούπολης

Από τον Ιανουάριο είχε να χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός Βόλου και από το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ με τον ΑΟ Σκιάθου, και έφτασε Μάιος για να μείνει σε ισόπαλο αποτέλεσμα, αυτήν τη φορά στη Λάρισα απέναντι στον ΑΟ Ανθούπολης. Το παιχνίδι για την 3η θέση των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1, με τον Ματτέα να πετυχαίνει το γκολ για τους «ερυθρόλευκους» και τον Λάιο να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους.

Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ενώ ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Φιλιππούπολης σίγουρα δεν βοήθησε στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε μάλιστα και στο τέλος για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά ακόμη και με τον βαθμό της ισοπαλίας μπορεί να προετοιμάζεται για την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική, αφού την ίδια στιγμή Μαλεσίνα και Ατρόμητος Παλαμά έμειναν στο 1-1.

Πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, στο 48′, με τον Βλάχο να κλέβει την μπάλα από τους αμυντικούς της Ανθούπολης, αλλά το σουτ που έκανε αν και καλό έστειλε την μπάλα άουτ.

Το φιλμ του αγώνα:

4′ Ένα σουτ του Κυρίτση στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία του Ντιντή

5′: Κεφαλιά του Σέττου μετά από σέντρα του Ματτέα, θα στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Λαρισαίων.

29′: Γκολ και 0-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Παπακώστας είδε τον Ματτέα να έχει ξεφύγει από την άμυνα της Ανθούπολης, και του πέρασε την μπάλα, με τον Αργεντίνο να βρίσκεται απέναντι στον τερματοφύλακα της λαρισαϊκής ομάδας για να τον πλασάρει και να σκοράρει, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

48′: Ο Βλάχος εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και έκανε απευθείας το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ντιντή.

63′: Για πέναλτι σε ανατροπή παίκτη της από μαρκάρισμα αμυνόμενου διαμαρτύρεται η Ανθούπολη, ωστόσο ο διαιτητής Καπέρτσος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

67′: Γκολ για τον ΑΟ Ανθούπολης και 1-1. Ο Μούτσα Μπλέντι εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Λάιος στο πρώτο δοκάρι θα καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Σιδεράκη. Ωστόσο υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή για να μετρήσει το τέρμα.

81′: Ο Βλάχος βρέθηκε στο έδαφος εντός της αντίπαλης περιοχής, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής είπε ότι δεν υπάρχει παράβαση και συνεχίστηκε η αναμέτρηση.

86′: Ένα σουτ του Αναστασίου έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Ντιντή.

90’+1′: Ο Παπαϊωάννου έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

90’+6′: Εκτέλεση φάουλ από πλεονεκτική θέση για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ντιντής θα μπλοκάρει την μπάλα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίζει τη λήξη της.

ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας (Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάιος, Τσάτσος, Μούτσα, Σέσι (59′ Παπαδάκος), Σκούπρας, Πανταζής (88′ Καραγιάννης), Αναγνώστης (78′ Κατσιαμπέλας), Κουβελάς (46′ Βλαχάκης).

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σιδεράκης, Σέττος (69′ Tασιούλης), Καμπέρης, Παπαϊωάννου, Παπακώστας (69′ Σκοπελίτης), Γκαλίτσιος, Ματτέα (89′ Νούσιος), Κυρίτσης, Βλάχος, Αναστασίου (89′ Κατσαγεωργίου), Ζέρης

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.