Για να μάθετε κ. Πλεξίδα ποιος είναι Βόλος…

Ο κ. Πλεξίδας τελικά, όσο μπορεί κάποιος να αποκαλεί «κύριο» τον συγκεκριμένο άνθρωπο, έπαιξε με τον κόσμο του Ολυμπιακού και την ιστορία του. Χρησιμοποίησε τον Ολυμπιακό Βόλου για να κάνει το δικό του παιχνίδι και να πιέσει την ΑΕΛ.

Και οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης ομάδας απλά έπεσαν στην «παγίδα» του. Αυτά συμβαίνουν όμως όταν όλα γίνονται παρασκηνιακά και όχι στο «φως». Γιατί αν οι Βολιώτες δημοσιογράφοι ήξεραν από την αρχή την αλήθεια αλλιώς θα είχαν διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση και θα τον είχαν βγάλει στη σέντρα νωρίτερα… Όμως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να τους εμπαίζουν προκειμένου να κρατήσουν για λόγους που λίγο πολύ όλοι ξέρουμε, τις συναντήσεις στο παρασκήνιο. Από αυτούς τους λόγους επιτέλους πρέπει ο Ολυμπιακός να απαλλαγεί. Γιατί αυτοί είναι που του στέρησαν και την άνοδο του στη Super League. Και επιτέλους ας βγάλουν μια ανακοίνωση να πουν στον κόσμο του Ολυμπιακού την αλήθεια. Γιατί ακόμα υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία…

Ο κ. Πλεξίδας όχι μόνο έπαιξε με τον Ολυμπιακό και την ιστορία αυτής της ομάδας, αλλά και ειρωνεύτηκε τον Βόλο με ένα «κρύο αστείο» και μίλησε για παπαγαλάκια, θέλοντας να «πάρει» με το μέρος του οπαδούς που δεν έχουν κρίση. Γιατί μόνο αυτοί στην ΑΕΛ μπορούν να πειστούν από την ανακοίνωση του.

Εμείς τίποτα δεν έχουμε με τη Λάρισα. Αλλά κάποιοι καλό θα ήταν να προσέχουν τα λόγια τους και να μη δημιουργούν αντιπαραθέσεις στη «μάχη» τους να αποτελέσουν τον σωσία και να γίνουν αρεστοί στο κοινό τους.

Για να σας ενημερώσουμε κ. Πλεξίδα γιατί δεν ξέρετε τίποτα για τον Βόλο…

Ο Βόλος είναι μία πόλη με μεγάλη ιστορία και με δύο από τους αρχαιότερους πολιτισμούς. Το λιμάνι του συνδέεται με μία από τις ωραιότερες μυθολογικές ιστορίες της Αργούς, γιατί δεν θα μπορούσε κανείς να μη γράψει μία ιστορία για αυτή την τόσο όμορφη παραλιακή πόλη. Διαθέτει ένα μουσείο με τεράστιας αξίας αρχαιολογικά ευρήματα. Ήταν Ολυμπιακή πόλη το 2004 κάτι που είχαν την τιμή πέντε πόλεις μόνο στην Ελλάδα. Έχει το Πήλιο στη μισή ώρα, τρία υπέροχα νησιά απέναντι του και εκπληκτικές παραλίες. Λόγω της φυσικής ομορφιάς του, ο Βόλος, διαθέτει όχι ένα, αλλά δύο αεροδρόμια στο Νομό Μαγνησίας, αλλά και γιατί θεωρείται σε “στρατηγική” θέση.

Διαθέτει δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες, κάτι που οι περισσότεροι λένε ότι δεν μπορεί να το αντέξει, αλλά αντέχει και μάλιστα η κάθε μία από αυτές έχει καταφέρει να φέρει στο Πανθεσσαλικό 13.000 και πάνω κόσμο, που πες μου μία επαρχιακή πόλη που το έχει κάνει… Έχει Ολυμπιονίκες, έχει αμέτρητους Παγκόσμιους πρωταθλητές και αυτή τη στιγμή είναι υπερήφανη γιατί από τον Ολυμπιακό της έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ο Παναγιώτης Γλύκος, για τον οποίο πανηγύρισες και εσύ την πρόκριση της Ελλάδας και τη φανέλα της Νίκης της, φόρεσε αυτός ο μεγάλος ποδοσφαιριστής, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Γι αυτό κύριε Πλεξίδα μακριά από τον Βόλο. Κι όταν αποφασίσεις να κάνεις τα παρασκηνιακά σου παιχνίδια μην επιλέξεις ξανά την πόλη μας… Οσο για το αστειάκι σου, ακολούθησε την ταμπέλα που λέει προς Βόλο για να δεις τι χάνεις! Για να διαπιστώσεις καθημερινά πόσοι Λαρισαίοι έρχονται προς τα δω για να χαρούν τις θάλασσες μας, τη φυσική ομορφιά αυτού του τόπου και να πιουν το τσιπουράκι τους στις παραλίες μας. Ή πόσοι έρχονται το Χειμώνα για να επισκεφτούν το Πήλιο των Κενταύρων. Και καλά κάνουν οι άνθρωποι… Το 2014 και με μία ενωμένη Περιφέρεια δεν χωρούν τέτοια κρύα αστεία κ. Πλεξίδα. Κι αν θέλετε να πείσετε τους φιλάθλους της ΑΕΛ βρείτε άλλο τρόπο. Είναι ανέκδοτα που τα λένε στο Δημοτικό τα παιδιά όπως αυτά με τον Τοτό… Τους Βολιώτες πάντως τους πείσατε για το τι είστε.

Αλλά δεν είναι μόνο δικό σου το φταίξιμο. Φταίνε και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που σου έδωσαν αυτό το δικαίωμα να φανείς κάποιος,διατηρώντας χρόνια τώρα αυτό το παρασκήνιο γύρω από την ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.