«Για 75 λεπτά είχαμε απόδοση υπέρ του δέοντος καλή»

Απολύτως ικανοποιημένος από τους παίκτες του έμεινε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τόσο στο σημερινό παιχνίδι όσο γενικότερα από τη δουλειά που κάνουν το διάστημα που ο νεαρός προπονητής βρίσκεται στο Βόλο. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Δ. Ελευθερόπουλος είπε: “Είναι τιμή για εμένα να είμαι δίπλα σε ανθρώπους σαν τον Κοκότοβιτς, έχω μεγάλο σεβασμό. Για το παιχνίδι, η ομάδα για 75 λεπτά είχε απόδοση υπέρ του δέοντος καλή, τα παιδιά κάναν αρκετά από αυτά που δουλεύουμε, που θέλουμε. Τα παιδιά ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτά που ζητάμε. Είχαμε μεγάλο αριθμό τελικών ευκαιριών, βάλαμε την μπάλα στον άξονα, οι εξτρέμ πήραν το πλάτος. Η τετράδα η αμυντική προσπαθεί να παίξει λίγο διαφορετικά και μέρα με τη μέρα αυτό θα φαίνεται στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά είμαστε στην αρχή και δεν έχουμε χρόνο να χάσουμε ούτε δευτερόλεπτο. Χαίρομαι για τη σιγουριά του κ. Κοκότοβιτς ότι θα μπούμε στα πλέι αλλά η βαθμολογία δείχνει άλλα. Εδώ πέρα πρέπει να γίνει σπίτι. Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα αλλά ο πραγματικός αγώνας κερδίζεται κάθε στιγμή”.
Επίσης, ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δέχεται εύκολα το γκολ, απάντησε ότι “η αμυντική λειτουργία βελτιώνεται, βλέπω σημάδια βελτίωσης”.

«Το σκορ θα έπρεπε να είναι 5-1»
Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο γκολκίπερ Αλέξης Κασμερίδης, ο οποίος δήλωσε: “Το σημερινό παιχνίδι ήταν για εμάς ένας τελικός, θέλαμε μόνο τη νίκη. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, παίξαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια εντός έδρας. Οι τελικές μας ήταν πολλές και το σκορ θα έπρεπε να είναι 5-1, αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Δική μου ευθύνη στο 3-2 και από το πουθενά πήγε να γίνει ροντέο το παιχνίδι. Είμαστε μια οικογένεια στα αποδυτήρια, έχουμε νέο προπονητή με φιλοδοξίες, θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο και τον ευχαριστούμε που ήρθε. Στόχος να μπούμε στα πλέι οφ, αυτό θέλουμε όλοι στα αποδυτήρια.

Κοκότοβιτς: «Σίγουρα θα ανέβει ο Ολυμπιακός Βόλου»
Τη σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι στα πλέι οφ και θα ανέβει κατηγορία εξέφρασε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στην πρώην του ομάδα. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου που δίκαια κέρδισε. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά κι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική φάση, μπορούσαμε να βάλουμε κι ένα γκολ. Το γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις έπαιξε σπουδαίο ρόλο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν 20-25 λεπτά που ήμασταν κακοί. Μετά το 3-1 ξυπνήσαμε και το τελευταίο εικοσάλεπτο ήμαστε σωστοί όπως έπρεπε. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πιο ποιοτική ομάδα και σίγουρα θα πάει στα πλέι οφ και θα ανέβει στη Σούπερ Λιγκ που αξίζει”.

Κρεββατάς: «Το ήθελα πολύ το γκολ»
Δεύτερη εμφάνιση στο πρωτάθλημα για τον Κώστα Κρεββατά με τον Εθνικό Σερρών και πρώτο γκολ σήμερα για τη νέα του ομάδα, ένα φανταστικό τέρμα από πολύ μακρινή απόσταση. Ο 23χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, επισήμανε: “Το ματς κρίθηκε στο πρώτο γκολ, το φάγαμε σε σημείο που τελείωνε το ημίχρονο. Το δεύτερο γκολ υπάρχει φάουλ στον παίκτη μας, μετά έγινε το 3-0. Αν η ομάδα μας το πίστευε πιο πολύ, θα μπορούσε να πάρει κάτι θετικό από το ματς”.
Σε ερώτηση για το δικό του τέρμα, απάντησε: “Το ήθελα πολύ, το κυνήγησα και το πέτυχα. Προσπαθώ στις προπονήσεις, δουλεύουμε σωστά με τον κ. Κοκότοβιτς και συνεχίζουμε τη δουλειά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.