Γ.Αναστασίου: «Καμία υποτίμηση στη Νίκη Βόλου»

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τη Νίκη Βόλου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στην κάμερα του συμδρομητικού καναλιού.
ΟΙ «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την ουραγό της βαθμολογίας στο γήπεδό τους και στη συνέχεια ακολουθεί η ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Εστορίλ, ωστόσο, το παιχνίδι με τους Πορτογάλους βρίσκεται σε…δεύτερη μοίρα.
Οι δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε αρχικά ο προπονητής του: «Οι νίκες δίνουν διαφορετική ώθηση και ψυχολογία. Το σημαντικό για μας είναι να πάρουμε κάποια σημαντικά παιχνίδια και θεωρώ ότι οι επιτυχίες επί του Πλατανιά και επί του Ολυμπιακού Βόλου, μόνο θετική επίδραση μπορούν να έχουν. Αυτή τη στιγμή τα παιδιά έχουν την ψυχολογία στα ύψη, αλλά είναι σημαντικό να τη διατηρήσουμε, ώστε να συνεχίσουμε αυτό το σερί».
Αφού τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τις αλλαγές που θα επιφέρει στο αρχικό σχήμα, ο προπονητής των «πρασίνων» αναφέρθηκε στην μεθαυριανή αντίπαλο του Παναθηναϊκού:
«Είπα στα παιδιά, ότι το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσαμε να κάνουμε, είναι να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και ειδικά εμείς, που είμαστε μια ομάδα που όταν το κάνουμε αυτό μας γυρίζει μπούμερανγκ. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δε βοηθάει καθόλου. Νομίζουν κάποιοι ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει εύκολα την Κυριακή.
Ζήτησα από τους παίκτες να κλείσουμε τα αυτιά μας και να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας. Η Νίκη Βόλου είναι μια επικίνδυνη ομάδα και αν δεν την προσέξουμε μπορεί να έχουμε προβλήματα. Θα χρειαστεί μεγάλη αυτοσυγκέντρωση από την πλευρά μας και από εκεί και πέρα να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε μέσα στο γήπεδο».
Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ο ίδιος και οι παίκτες έχουν και το μυαλό τους στο παιχνίδι με την Εστορίλ, ο Αναστασίου ήταν κατηγορηματικός: «Όχιι. Για εμάς αυτό που προέχει είναι το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Και όλη η προσοχή μας είναι στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου. Μετά το ματς με την Κυριακή έχουμε όλο το χρόνο να σκεφτούμε την αναμέτρηση με την Εστορίλ.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.