Έρχεται το Αθλητικό Καλοκαίρι στον Βόλο-Πού γίνονται εγγραφές

Σε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου για το Αθλητικό Καλοκαίρι 2024 τονίζεται: “Το «Αθλητικό Καλοκαίρι» του Δήμου Βόλου είναι και πάλι εδώ και η αγαπημένη  θερινή συνήθεια των παιδιών θα πραγματοποιηθεί και φέτος! Με βάση το Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διεξαχθεί  πολυποίκιλο πρόγραμμα αθλημάτων και δράσεων αναψυχής υπό την καθοδήγηση έμπειρών και εξειδικευμένων εκπαιδευτών.

Ενδεικτικά και με τη δυνατότητα εμπλουτισμού και άλλων προγραμμάτων, θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες σε τρείς περιόδους, όπως: Κολύμβηση, Ποδόσφαρο, καλαθοσφαίριση, αθλοπαιδιές στίβου, επιτραπέζια αντισφαίριση, κινηματογράφος κ.α. Σε όλα τα παιδιά, θα διανέμονται καθημερινά πακέτο με σάντουιτς, χυμό, νερό και φρούτο.

Α’ ομάδα: Α’, Β’, Γ’ Δημοτικού

Β’ ομάδα: Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί ως κάτωθι:

Α’ περίοδος: 17-28 Ιουνίου, εγγραφές 10-14 Ιουνίου

Β’ περίοδος: 1-12 Ιουλίου,  έγγραφες  18-21 Ιουνίου

Γ’ περίοδος:  15-26 Ιουλίου, εγγραφές  2-5 Ιουλίου

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά (χωρίς κριτήρια) που θα γίνουν δεκτά (περιορισμένος αριθμός για κάθε ομάδα) και θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης.

Οι εγγραφές θα παραγματοποιούνται στα γραφεία της Δ/νσης Αθλητισμού στο κτίριο του Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως), 3ος όροφος από 09:00-12:00.

Πληροφορίες: Γραφεία Διεύθυνσης Αθλητισμού, Μεταξουργείο Ν. Ιωνίας Αναπαύσεως- Καραμπατζάκη, τηλ:  2421071770.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.