Εμβόλιμη στην Α’ Τοπική χωρίς το μεγάλο ματς

Εμβόλιμη χωρίς το μεγάλο ματς αύριο Τετάρτη για την Α’ ΕΠΣΘ. Είναι η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος που γίνεται λίγες ημέρες νωρίτερα λόγω των εκλογών. Στον 1ο όμιλο, η πρωτοπόρος ΑΕ Διμηνίου παίρνει νίκη στα χαρτιά από τους Νέους Αθλητές, ενώ ο Θησέας έχει ρεπό. Έτσι, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην έξοδο της Σκιάθου κόντρα στη Δημητριάδα, που αθόρυβα έχει σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Ο Σαρακηνός υποδέχεται την ουραγό Ιωλκό, ο Άρης κοντράρεται με τον Πανιώνιο, ενώ αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση στο γήπεδο της Νεάπολης ανάμεσα στον Ηρακλή Βόλου και την Αγία Παρασκευή. Έχουμε επίσης το ματς ανάμεσα στον Μαγνησιακό που προέρχεται από τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν και την ΑΕ 2002 που αγνοεί τη νίκη από τα τέλη Οκτωβρίου. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 12 πόντους και θέλουν να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι και στο 2ο όμιλο, καθώς οι τρεις πρώτες ομάδες αγωνίζονται στην έδρα τους με αντιπάλους που βρίσκονται στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Έτσι, ο ΓΣ Αλμυρού υποδέχεται την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου, ο Αίας την Αγχίαλο και η Δήμητρα την προτελευταία Μακρινίτσα. Ο Διαγόρας έχει τον πρώτο λόγο στο Στεφανοβίκειο κόντρα στον Άθλο, ο Αστέρας θέλει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα με αντίπαλο τον Αχιλλέα, ενώ η πιο αμφίρροπη συνάντηση είναι αυτή στον Πτελεό ανάμεσα στον πέμπτο με 26 πόντους Πρωτεσίλαο και τους έκτους Μυρμιδόνες που έχουν τρεις λιγότερους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.