Ενημέρωση και ανακοινώσεις στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση απόψε για την ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, κατά την οποία η διοίκηση θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει τα μέλη της για τα πεπραγμένα της θητείας της και ακολούθως θα ανακοινώσει την ημερομηνία των εκλογών. Παράλληλα, θα γίνει συζήτηση για το ποδοσφαιρικό τμήμα που “καίει” τους φιλάθλους. Το ραντεβού έχει οριστεί στις 18:30 στο πρώην Δημαρχείο Νέας Ιωνίας και σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 στον ίδιο χώρο.
Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής: Εκλογή προέδρου και γραμματέα της συνέλευσης, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου-Έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, προκήρυξη εκλογών, διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.
Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους. Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.