Ζητείται αντίδραση από τη Νίκη Βόλου

Μετά τις δύο σερί ισοπαλίες, οι «κυανόλευκοι» χρειάζονται οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα στην Άρτα

Το ματς της Κυριακής είναι σημαντικό για τη Νίκη Βόλου και ο Κώστας Βελιτζέλος έχει δύσκολη αποστολή στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία των “κυανόλευκων” Είναι ντέρμπι κορυφής μεταξύ ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο, την άνοδο και η Νίκη δεν πρέπει να χάσει στην Άρτα. Χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο μακρινό της ταξίδι, καθώς μέχρι στιγμής έχει παίξει τέσσερις φγορές στα όρια του νομού Λάρισας (δύο ως φιλοξενούμενη, δύο ως γηπεδούχος) και μία στο “Π. Μαγουλάς”.
Ο Καραϊσκάκης προβάλει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρώτη θέση. Διατήρησε τον περσινό βασικό κορμό που τον έφερε στη 2η θέση του ομίλου χάνοντας την άνοδο στο τελευταίο ματς, ενώ προχώρησε σε προσθήκες ποιοτικών παικτών με θητεία σε Α’ και Β’ Εθνική όπως οι Κώστας Καπετάνος, Περικλής Μπουσινάκης. Ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη 2-1 στη Φαρκαδόνα, παραχώρησε 0-0 στον Εθνικό Φιλιππιάδας, νίκησε 1-0 στο Μαρτίνο και με το ίδιο σκορ εντός τον Τύρναβο με γκολ στο 94ο λεπτό, ενώ την περασμένη Κυριακή κέρδισε 1-2 στην Άμφισσα τον Φωκικό με ανατροπή στο σκορ. Όλες οι νίκες του είναι με ένα γκολ διαφορά και σημειώθηκαν δύσκολα, ωστόσο οι περσινοί δευτεραθλητές κατάφεραν να έχουν την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και να φιγουράρουν στην πρώτη θέση.
Από την άλλη, η Νίκη Βόλου προέρχεται από μία …διαφορετική εβδομάδα καθώς είχαμε αλλαγή προπονητή. Μετά τα δύο συνεχόμενα 0-0, οι “κυανόλευκοι” πρέπει να αντιδράσουν και να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων. Σε περίπτωσης ήττας, η ψαλίδα από τον Καραϊσκάκη θα μεγαλώσει στους πέντε βαθμούς, χωρίς να υπολογίζουμε και το -6 που κουβαλάει η Νίκη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, αλλά με την τιμωρία για το βολιώτικο σύλλογο, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.