Ξεκινά το «χτίσιμο» στο Καρπενήσι

Το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού Βόλου ξεκινά την Παρασκευή από το Καρπενήσι υπό τις οδηγίες του Απόστολου Χαραλαμπίδη και έχοντας 25 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Μετά από ένα επεισοδιακό και περιπετειώδες καλοκαίρι, το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την ερυθρόλευκη ομάδα αρχίζει με πολλή και σκληρή δουλειά, που θα διαρκέσει 13 ημέρες.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα προσπαθήσει να περάσει στους παίκτες του τη δική του φιλοσοφία και να μοντάρει την ομάδα, που η αλήθεια είναι ότι μπορεί να ξεκίνησε κάπως καθυστερημένα, αλλά μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, αφού λόγω των καταστάσεων στη χώρα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο καμία ομάδα δεν έκανε ιδανική αρχή χρονικά, αλλά και σε έμψυχο δυναμικό.

Το τεχνικό τιμ θα έχει στη διάθεση του 25 ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένονται ακόμη δύο με τρεις κινήσεις, την ώρα που ο Ντάριο Φερνάντεζ φαίνεται πως συνεχίζει να δίνει… εξετάσεις, αφού ακόμη δεν έχει υπογράψει και ανακοινωθεί επίσημα.

Οι 25 ποδοσφαιριστές που θα είναι αρχικά στο Καρπενήσι είναι οι: Γκουγκούδης, Ντάσιος, Κορνελάτος, Νικολόπουλος, Τσιάρας, Καρράς, Στρατηλάτης, Μπουτζίκος, Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης, Ζέρης, Κυζιρίδης, Χιντζίδης, Καραμανλής, Σκοπελίτης, Moran, Fernandez, Leon, Κολημήτρας, Παναγιώτου, Γιαλαμίδης, Χρυσοστομίδης, Νικολιάς, Κεσίδης, Αλαμάνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.