Ξεμούδιασμα με τεσσάρα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Φιλικό ξεμούδιασμα με τεσσάρα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο ΕΑΚ, η ερυθρόλευκη ομάδα κέρδισε 4-0 τον Ρήγα Φεραίο με γκολ των Θέου, Μακρυδημήτρη στο πρώτο μέρος και δύο του Νιάζι Κούτσι στο δεύτερο. Ικανοποιημένος ο Γιώργος Κούτσης από την προσπάθεια των παικτών του, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Στο αρχικό σχήμα, ο Κολίτση ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Καρράς στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Μαργαρίτης στο αριστερό, με στόπερ τους Γιαλούση, Μπάρμπα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Ρόκας, Μακρυδημήτρης, ο Μπιτάνγκ στην αριστερή πτέρυγα, ο Νικολιάς στη δεξιά και ο Θέος πίσω από τον Διαμαντόπουλο. Στα μισά του πρώτου μέρους, είχαμε αλλαγή θέσεων για Θέο και Νικολιά.
Για τον Ρήγα Φεραίο, τερματοφύλακας ο Κεφαλάς, τετράδα στην άμυνα οι Χατζηαθανασίου, Γούτσος, Ναουμίδης, Σπαθής, δύο ανασταλτικοί χαφ οι Χατζής, Αλεξίου και πιο μπροστά τους ο Ζενούνι, με τους Μιχολίτση, Ζατσάι στα άκρα και τον Μαλάκο στην κορυφή της επίθεσης.Ένα φάουλ του Γιαλούση στο 8ο λεπτό μπλόκαρε εύκολα ο Κεφαλάς, ενώ διαγώνιο σουτ του Μιχολίτση δύο λεπτά αργότερα, δεν ανησύχησε τον Κολίτση.
Στο 24′ έγινε το 1-0. Ο Γιαλούσης πέρασε φοβαρή κάθετη πάσα για τον Θέο, αυτός διεκδίκησε την μπάλα από τον γκολκίπερ του Ρήγα Φεραίου που έπεσε τραυματίας στη φάση και ο Θέος σε ανυπεράσπιστη εστία, σκόραρε.
Δέκα λεπτά αργότερα το δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Νικολιάς σε επιτελικό ρόλο πέρασε ωραία πάσα στον Μακρυδημήτρη που κινήθηκε σαν κρυφός κυνηγός. Σε θέση τετ-α-τετ, με το μυτάκι νίκησε τον Κεφαλά για το 2-0. Ακολούθησε μια ευκαιρία με τον Ρόκα να σουτάρει από κοντά αλλά να αποκρούει ο Κεφαλάς, μια κεφαλιά του Διαμαντόπουλου που πήγε πάνω στον αντίπαλο πορτιέρε και ένα συρτό σουτ του τελευταίου που απέκρουσε σε κόρνερ με το ένα χέρι ο Κεφαλάς.
Στην επανάληψη, έγιναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Ωστόσο, ο Γιώργος Κούτσης προχώρησε σε διάφορες δοκιμές. Έτσι, είδαμε τον Κεσίδη σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, τον Ζέρη πρώτα να παίζει ως δεξιός χαφ και μετά ως αριστερός μπακ, τον Σκοπελίτη να κινείται στο κέντρο και μετά στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής, τον Ρόκα ν’ αγωνίζεται λίγο πιο μπροστά.
Στο 61′ από πάσα του Θέου, ο Κούτσι βρέθηκε σε θέση για γκολ και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση με δυνατό σουτ από πλάγια θέση στην αντίθετη γωνία της εστίας για το 3-0, ενώ από λανθασμένη παράλληλη πάσα του Ναουμίδη, έκλεψε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα στο 82′ για το 4-0. Τρία λεπτά αργότερα, απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ ο Ζέρης σουτάροντας άουτ.

Συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου: Κολίτση (65′ Χρυσοστομίδης), Καρράς (77′ Καψιώτης), Μαργαρίτης (77′ Αλεξανδρής), Μπάρμπας, Γιαλούσης (63′ Κεσίδης), Μακρυδημήτρης (63′ Κορνελάτος), Ρόκας (75′ Αραπίτσας), Μπιτάνγκ (70′ Ντινόπουλος), Θέος (65′ Σκοπελίτης), Διαμαντόπουλος (46′ Κούτσι), Νικολιάς (57′ Ζέρης).
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς (46′ Τσουμπέκος), Χατζηαθανασίου (46′ Γουτούλης), Γούτσος (46′ Βουραζέρης), Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου (65′ Ρηγίνος), Χατζής, Ζενούνι (46′ Τσίπι), Μιχολίτσης (46′ Κεμάλλι), Ζατσάι (60′ Ζενούνι), Μαλάκος (65′ Μπακάλης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.