Ο απόηχος της 11ης αγωνιστικής

H 11η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Μάντζιου, ποδοσφαιριστή των Μυρμιδόνων που υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης. Στα αγωνιστικά, νίκες των φαβορί στον 1ο όμιλο, μόνος πρώτος ο ΓΣΑ στο 2ο. Ας δούμε αναλυτικά τις ομάδες με τη γλώσσα των αριθμών ,όπως κάθε Δευτέρα στο magnesiasports.

Στον 1ο όμιλο, μόνη πρώτη πλέον η ΑΕ Διμηνίου που σημείωσε την ένατη νίκη της σε δέκα αγώνες, ενώ κέρδισε για τέταρτη φορά φέτος με σκορ 3-0, όπως και την προηγούμενη αγωνιστική. Επίσης, διατήρησε το μηδέν στην άμυνα σε έβδομο παιχνίδι, τέταρτο στη σειρά. Στο -3 είναι η Σκιάθος που είχε το ρεπό στον πρώτο γύρο και ο Θησέας που πήρε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, κρατώντας ανέπαφη την εστία του για έκτο συνολικά ματς.
Τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη έμεινε ο Άρης που δέχθηκε δύο γκολ για τρίτη στη σειρά συνάντηση, ενώ η Αγία Παρασκευή, που τον κέρδισε, πανηγύρισε νίκη ύστερα από τέσσερα ματς. Μάλιστα και τα τρία νικηφόρα αποτελέσματα είναι με ένα γκολ διαφορά. Το μικρό σερί με δύο νίκες της Δημητριάδος έσπασε στο Διμήνι, ενώ με 3-0 ήταν και η προηγούμενη ήττα εκτός έδρας, ΑΕ 2002 και Ηρακλής συνεχίζουν να έχουν τον ίδιο απολογισμό αποτελεσμάτων μετά την ισοπαλία τους, με τους “ερυθρόλευκους” των Καλών Νερών να σκοράρουν ύστερα από τέσσερις αγώνες. Από την πρεμιέρα είχε να κερδίσει ο Πανιώνιος, το πέτυχε ξανά χθες, πάλι με ένα γκολ διαφορά όπως η προηγούμενη νίκη, ενώ για πρώτη φορά κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Τρίτη ήττα με τρία γκολ εις βάρος του για τον Μαγνησιακό, συνεχίζει χωρίς νίκη ακόμη η Ιωλκός.
Καλύτερη επίθεση για τη μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου, την ΑΕ Διμηνίου με 28 τέρματα, χειρότερη για Μαγνησιακό-Ιωλκό με 9, καλύτερη άμυνα για την ΑΕΔ με 2, χειρότερη για Ιωλκό με 21.

Στο 2ο όμιλο, αναμετρήθηκαν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της κατάταξης. Ο ΓΣ Αλμυρού όχι μόνο διατήρησε το αήττητο, αλλά σπάζοντας με τρίποντο το σερί των έξι νικών που έτρεχαν οι Μυρμιδόνες, φιγουράρει μόνος στην κορυφή. Αυτό διότι ο Αίας είχε την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα και έμεινε στο -2 (με ένα ματς λιγότερο όμως για την ομάδα της Σούρπης). Τρίτη ισοπαλία για τη Δήμητρα, όλες εκτός έδρας (η δεύτερη με σκορ 1-1), στα μισά από τα παιχνίδια έχει πετύχει από ένα γκολ. Τρίτη ήττα για τους Μυρμιδόνες, στα τρία αυτά ματς έχει δεχθεί από δύο τέρματα. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία για τον Αστέρα στο Ριζόμυλο, οι τρεις από τις τέσσερις εντός έδρας νίκες είναι με σκορ 2-0, τρίτο τρίποντο στον Πτελεό για τον Πρωτεσίλαο.
Πανηγύρισε νίκη για τρίτη στη σειρά αγωνιστική ο Διαγόρας, που στα μισά ματς έχει πετύχει από ένα γκολ, ενώ ξεκίνησε με τρεις ισοπαλίες στο Στεφανοβίκειο, έχοντας κερδίσει όμως τα δύο τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό του. Σε έκτο παιχνίδι δεν σκόραρε η Αγχίαλος, συμπλήρωσε καρέ από ήττες η Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου όπως και ο Αετός, που μακρυά από την Κερασιά έχει μόνο μία ισοπαλία χάνοντας τα υπόλοιπα ματς, μάλιστα για τρίτη φορά με σκορ 3-1. Έβδομη συνεχόμενη ήττα για τον Αχιλλέα. Νίκη με πρωτιές για τον Άθλο: πήρε τους πρώτους βαθμούς (νίκη) στο φετινό πρωτάθλημα και την Α’ ΕΠΣΘ, σκόραρε δύο φορές για πρώτη φορά και κράτησε το μηδέν που δεν είχε καταφέρει σε άλλη αναμέτρηση.
Καλύτερη επίθεση στον όμιλο για τον ΓΣΑ με 24, χειρότερη για την Αγχίαλο με 4, καλύτερη άμυνα για ΓΣΑ και Δήμητρα με 5, χειρότερη για τη Μακρινίτσα με 30 (που είχε ρεπό).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.