Πάσχος: «Τη χαρίζουμε την καρέκλα»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας κ. Μπάμπης Πάσχος.

Ο κ. Πάσχος ο οποίος μετά την αναδιάρθρωση της ΕΠΣΘ αναδείχθηκε πρόεδρος νέου Διοικητικού Συμβουλίου κάτι που δεν το δέχονται όμως οι άλλες πλευρές, μίλησε στο sportfm μαγνησίας και ανέφερε τα εξής:

«Θα περίμενα τον κ. Ξηρό να μην μιλάει σαν φίλος. Ο κ. πρόεδρος αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία του συμβουλίου. Το συμβούλιο το συγκάλεσαν τα επτά μέλη όμως. Δεν μπορούσε ο πρόεδρος να αλλάξει την ημερομηνία. Ερχόμαστε στη χθεσινή συνεδρίαση. Το πρωί παραιτήθηκε ένα μέλος ο κ. Κουτσουνίδης. Φυσικά και η παραίτηση γίνεται από την εκτελεστική γραμματεία, με τα τρία μέλη που μπορεί να συνεδριάσει από τα πέντε, αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την παραίτηση από τη μία το μεσημέρι. Όπως έγινε και του κ. Αγγελόπουλου. Έτσι καλέστηκε ο κ. Καραβασίλης. Μπορεί να γίνει το συμβούλιο όταν τα μέλη είναι περισσότερα των απόντων. Εδώ είχαμε δύο παραιτηθέντες».

Μετά από νέα παρέμβαση του Μπέου ο κ. Πάσχος είπε: «Ο Βόλος δεν εκβιάζεται από κανέναν. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Ο Βόλος δεν εκβιάζεται από κανέναν».

Για το γιατί δεν παραιτούνται όλοι: «Για να γίνουν εκλογές πρέπει να ζητηθούν από τα σωματεία, το 1/3 περίπου. Γίνεται το αίτημα στο ΔΣ και το ΔΣ αποφασίζει να κάνει τη συνέλευση. Πάμε δηλαδή περίπου για έναν ακόμη μήνα. Από Σεπτέμβριο δηλαδή. Αν σε αυτό το διάστημα εμείς δεν καταφέρουμε να βγάλουμε την ΕΠΣΘ από το αδιέξοδο τότε τη χαρίζουμε την καρέκλα δεν τη θέλουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.