Πέντε βαθμοί σε επτά εκτός έδρας αγώνες

Ούτε τελική προσπάθεια χθες η ερυθρόλευκη ομάδα στην Καλλιθέα

Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, ο αντιπρόεδρος Κώστας Θεοδώρου είχε αναφέρει πως “όλοι οι παίκτες θα κάνουν Καλά Χριστούγεννα, όλα είναι τακτοποιημένα στο οικονομικό κομμάτι”, ενώ είχε εκφραστεί η αισιοδοξία για αγωνιστική και βαθμολογική άνοδο της ομάδος με τις επιστροφές τραυματιών παικτών.

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν εξελιχθεί κάπως διαφορετικά… Αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός Βόλου μάζεψε ένα βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια και υποχώρησε βαθμολογικά. Χθες στην Καλλιθέα, η ερυθρόλευκη ομάδα δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια! Αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, μία φορά μπήκε στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις στο δεύτερο ημίχρονο, στο 51ο λεπτό όταν ο Γκουγκούδης καθυστέρησε από καλή θέση και τον ανέκοψε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε προς το τέλος με φανταστικό τέρμα του Φράγκου, όσο η εμφάνιση που προβληματίζει, μία ακόμη κατώτερη των περιστάσεων, με ελάχιστη παραγωγή παιχνιδιού. Κι αν σε άλλα ματς, ο Ολυμπιακός είχε λίγες ευκαιρίες, στην Καλλιθέα είχε μηδέν προσπάθειες για γκολ! Με αυτό το στατιστικό, δεν μπορείς να κερδίσεις! Ο εκτός έδρας απολογισμός είναι κάκιστος με μόλις πέντε βαθμούς σε επτά αγώνες (νίκη επί του Κισσαμικού, ισοπαλία με Αχαρναϊκό, Εργοτέλη, ήττες από Ζάκυνθο, Πανσερραϊκό, ΑΕΛ, Καλλιθέα).

Εκτός όμως από τη μέτρια αγωνιστική πορεία της ομάδος, τα εξωαγωνιστικά θέματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα είναι αυτά που δημιουργούν ανησυχία στο φίλαθλο κόσμο και μάλιστα, μερίδα των οργανωμένων φιλάθλων χθες εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Ο Καραμανλής “παροπλίστηκε” μετά το ματς στον Εργοτέλη και δεν ξανάπαιξε, ο Λεόν ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό και αθηναϊκή ιστοσελίδα ανέφερε πως έκανε προσφυγή. Όλα αυτά ενώ υπάρχει η πιθανότητα η ΠΑΕ να μην μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές τον Ιανουάριο, κάτι που θα ήταν σημαντικό πλήγμα. Η σεζόν ξεκίνησε άσχημα αναφορικά με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις και δεν δείχνει ότι μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα με το υπάρχον ρόστερ, τις αποχωρήσεις και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.