Προβληματισμός για τη φυσική κατάσταση και τους συνεχείς τραυματισμούς

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετράει από μία φορά όλα τα αποτελέσματα στα τρία παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου: ισοπαλία στο Μενίδι, νίκη με τη Λαμία, ήττα στη Λάρισα. Ο 48χρονος τεχνικός προσπαθεί να οδηγήσει την ερυθρόλευκη ομάδα σε θετικά αποτελέσματα εν μέσω σοβαρών απουσιών λόγω τραυματισμών και έχοντας να διαχειριστεί μια απ’ ότι φαίνεται προβληματική φυσική κατάσταση.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, εκτός του ότι έχουν δεχθούν όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιάζονται να μην έχουν δυνάμεις στα τελευταία λεπτά κάθε αγώνα, τους λείπει η φρεσκάδα κι αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει καθώς υπάρχουν αρκετοί νεαροί παίκτες και συν τοις άλλοις, είμαστε στο ξεκίνημα της περιόδου. Ούτε οι συνεχείς μυϊκοί τραυματισμοί είναι θέμα ατυχίας…

Έτσι, ο κόουτς έχει διπλές σκοτούρες καθώς αφενός πρέπει να προετοιμάζει την ομάδα για κάθε αγωνιστική ώστε να έρθουν οι νίκες που την ανεβάσουν βαθμολογικά, αφετέρου θα πρέπει να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό με βάση τις απουσίες και τη φυσική κατάσταση. Το σημερινό πρόγραμμα, εκτός από διπλή προπόνηση, περιλαμβάνει αιματολογικές εξετάσεις και κάποιες ασκήσεις ώστε ο Σούλης Παπαδόπουλος να “τσεκάρει” το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών. Στην ουσία αρχίζει η προετοιμασία για τη συνάντηση με τον Παναιγιάλειο που κλείνει το μενού της 7ης αγωνιστικής διότι είναι η μοναδική που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 9/11.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.