Η φαντασμαγορική απονομή στην Τούμπα με 50.000 οπαδούς (φωτογραφίες)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βάζει… φωτιά στην Τούμπα και να πανηγυρίσει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ σήκωσε στην κατάμεστη Τούμπα το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, με τους φιλάθλους του να αποθεώνουν την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, βάζοντας… φωτιά στην έδρα του Δικεφάλου του Βορρά. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παρέλαβε το τρόπαιο από τον Μάκη Γκαγκάτση και το σήκωσε στον ουρανό της Τούμπας μέσα σε αποθέωση από πάνω από 50.000 οπαδούς που γέμισαν κάθε γωνιά του γηπέδου.




Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να είναι όλα έτοιμα σε περίπτωση νίκης επί του Άρη και έτσι η γιορτή για το τέταρτο πρωτάθλημα δεν άργησε να ξεκινήσει στην έδρα της ομάδας του Λουτσέσκου.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μπήκαν ένας ένας στην ειδική εξέδρα που έστησαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, μέσα σε αποθέωση από τους χιλιάδες οπαδούς των «ασπρόμαυρων» που γέμισαν την Τούμπα.

Τελευταίος μπήκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, όπου και πήρε το τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια του και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί.
Μεγάλος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τροπαίου ήταν ο αρχιτέκτονας της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου.




Ο Ρουμάνος τεχνικός πανηγύρισε σαν μικρό παιδί μαζί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά δικαιώθηκε για το έργο του και είχε κάθε λόγο να ζει έντονα την κάθε στιγμή στην Τούμπα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.