Πρόκριση για τις Κορασίδες με 2 γκολ της Γάτσιου

Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική Κορασίδων με βασικές τις Λιάκου, Γάτσιου και τη δεύτερη να σκοράρει ξανά! Η εθνική μας συνέτριψε 8-0 την Αρμενία και κατόρθωσε πριν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, να εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκρισή της στην elite round της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά τη μεγάλη νίκη επί της διοργανώτριας του τουρνουά Πορτογαλίας την Παρασκευή 23/10, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς η Ισπανία στον άλλον αγώνα του ομίλου νίκησε 4-1 τις Πορτογαλίδες και συνδυασμό με τα δικά του οκτώ γκολ επί της Αρμενίας έφτασε τους 6 βαθμούς και «κλείδωσε» το εισιτήριο της πρόκρισης.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια στο επιβλητικό 8-0 η αρχηγός Δέσποινα Χατζηνικολάου, η οποία σκόραρε τέσσερις φορές (40′, 43′ πεν., 50′ και 56′)! Άλλες δύο η χρυσή σκόρερ εναντίον της Πορτογαλίας, η Χρυσούλα Γάτσιου (77′ και 80’+1′) και μία η Δήμητρα Καραπέτσα (54′). Το όγδοο γκολ, πρώτο για τις Κορασίδες μας, ήταν μια… προσφορά της Αντονιάν (αυτογκόλ) στο 3ο λεπτό του αγώνα. Ο επόμενος αγώνας για την Εθνική Κορασίδων με την Ισπανία είναι στις 28/10/2015 στις 18:00 ώρα Ελλάδας. Την ίδια ώρα και ημέρα η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Αρμενία.

Συνθέσεις:
Αρμενία: Αντριασιάν, Σιμονιάν, Μπαμπογιάν, Γιεγκχιάν, Αντονιάν, Τσοπικιάν, Σιμονιάν (66′ Χαλατιάν), Γκαζαριάν, Ασατριάν, Πίζλοβα, Γκριγκοριάν.
Ελλάδα: Νάση, Λιάκου (63′ Εξουζίδου), Κατιρτσίδου, Τσακίρη, Πίτσιου, Καραπέτσα (58′ Καπνίση), Γούλα (51′ Τσιακλίδου), Σαχινίδου, Χατζηνικολάου, Γάτσιου, Πατέρνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.