Πρόκριση και νίκη για το γόητρο και για τον κόσμο

Μία ημέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛ για τον επαναληπτικό της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος και το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου είναι εξαιρετικό. Τόσο οι καλές εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά, όσο και η νίκη επί της Λάρισας, αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί και προβλήματα, έχουν φέρει το ηθικό των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας σε υψηλά επίπεδα.

Το μόνο που δεν αρέσει στους ερυθρόλευκους είναι ότι θα αναγκαστούν την Παρασκευή το βράδυ, να δώσουν ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι χωρίς το ένθερμο κοινό τους. Αποκλειστικός τους στόχος, δεν είναι μόνο η πρόκριση, αλλά και η νίκη, καθώς σε τέτοια ντέρμπι το γόητρο παίζει μεγάλο ρόλο. Νίκη – πρόκριση για το γόητρο και για τον κόσμο τους που θα είναι απών και θα παρακολουθεί από τις τηλεοράσεις του το παιχνίδι, είναι ο στόχος του Νίκου Παντέλη και των ποδοσφαιριστών του. Να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους και να τους «ζεστάνουν» ενόψει και της σέντρας του πρωταθλήματος της Football League.

Το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος σε ένα τέτοιο ντέρμπι χρίζει αναμφίβολα ιδιαίτερη την ατμόσφαιρα στο ΕΑΚ. Ο Νίκος Παντέλης όλη την εβδομάδα δεν σταμάτησε να τονίζει στους ποδοσφαιριστές του τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, προσπαθώντας να τους κρατήσει σε εγρήγορση για το ματς της Παρασκευής.

Η ΑΕΛ έρχεται να τα παίξει όλα για όλα, ουσιαστικά δεν έχει κάτι να χάσει και το γεγονός αυτό την κάνει περισσότερο επικίνδυνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.