Ρίζος: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ»

Δηλώσεις του έμπειρου πορτιέρο στο magnesiasports για το ματς με τον Ηρακλή

Ο «φύλακας άγγελος» του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο Δημήτρης Ρίζος στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά και στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο έμπειρος γκολκίπερ με την παρουσία του έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα στην πορεία της και πολλά φυσικά περιμένουν οι ερυθρόλευκοι και στα πλέι οφ.

Στη Ριζούπολη ήταν και πάλι από τους ηγέτες της ομάδας και το ίδιο θέλει να πετύχει και στο ματς με τον Ηρακλή. Μιλώντας στο magnesiasports τόνισε την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Γηραιό τη Δευτέρα και ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό του Ολυμπιακού για να τον σπρώξει στη νίκη.

«Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι στα πλέι οφ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αν κερδίσουμε τον Ηρακλή, μειώνουμε τη διαφορά, μπαίνουμε στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης και πάμε με άλλη ψυχολογία στο ντέρμπι που έρχεται με τη Λάρισα. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Πάση θυσία νίκη. Ουσιαστικά μία νίκη θα μας δώσει ελπίδα για να παλέψουμε για τη συνέχεια».

Για τον Ηρακλή και την πορεία του: «Μαζί με την ΑΕΚ είναι οι καλύτερες ομάδες στην κατηγορία. Δίκαια βρίσκονται εκεί που βρίσκονται, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Δεν είναι τυχαία η πορεία του Ηρακλή σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Ηρακλής είναι μία πολύ καλή ομάδα και το έχετε αποδείξει. Όμως όλα μπορούν να γίνουν και όλα ανατρέπονται στον αγωνιστικό χώρο. Το παράδειγμα του Ολυμπιακού πέρυσι το αποδεικνύει».

Τέλος ο έμπειρος γκολκίπερ ζητά τη βοήθεια του κόσμου για τα πλέι οφ και το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει και να είναι δίπλα μας. Πρέπει να κάνει υπομονή. Η ομάδα κάνει μία τεράστια προσπάθεια. Ηταν πολύ πίσω βαθμολογικά και κατάφερε να μπει στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός δεν είχε μπάτζετ όπως η Λαμία πχ αλλά κατάφερε να την αφήσει πίσω. Οι φίλαθλοι πρέπει να βοηθήσουν με κάθε τρόπο που μπορούν την ομάδα. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Εύχομαι όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη στο τέλος του παιχνιδιού με τον Ηρακλή. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα, που έχει τεράστια δυναμική και αξίζει να είναι στην πρώτη κατηγορία. Αλλά χρειάζεται υπομονή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.