Συνάντηση ενημέρωσης στο τμήμα πόλο της Νίκης

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των γονέων, οι υπεύθυνοι του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα πραγματοποιήσουν συνάντηση την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00μ.μ. στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας «Βασίλειος Πολύμερος» για ενημέρωση όλων και την πορεία του τμήματος τη νέα σεζόν σε αγωνιστικό και μη πρόγραμμα.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
“Επιθυμία μας είναι να σας γνωρίσουμε από κοντά, ώστε να διαβούμε μέχρι το τέλος της περιόδου της αγωνιστικής, με σύμπνοια, αγάπη προς το άθλημα και αύριο να καμαρώσουμε τους αθλητές μας (τα παιδιά σας) νικητές στον αγώνα που αρχίσαμε και αισίως να πορευθούν στη ζωή τους σωστά ως ζωντανά και χρήσιμα άτομα της κοινωνίας μας, που βάλλεται καθημερινά από «κακοτοπιές».
Στη συγκέντρωσή μας αυτή θα ενημερωθείτε διεξοδικά τι πρεσβεύουμε και πού θα οδηγήσουμε το σκάφος που λέγεται «τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου»
Θα μιλήσει στους αθλητές μας και σε εσάς, η κα Παναγιώτα Διαμάντη ιατρός – διατροφολόγος στα πλαίσια της προσπάθειάς μας, να δώσουμε το στίγμα για πλήρη ενημέρωσή σας, σε θέματα που αφορούν «ιατρικά και της καθημερινότητας». Επίσης σας γνωρίζουμε ότι στην άλλη και σε σύντομο χρονικό διάστημα συνάντησή μας, θα παρουσιάσουμε ιατρικό θέμα με ιατρό χειρουργό ορθοπεδικό.
Θεωρούμε την παρουσία σας δεδομένη ώστε να μας γνωρίσετε από κοντά και να ανταλλάξουμε εποικοδομητικά πάντα τα του τμήματος και περισσότερο των ακαδημιών. Τέλος εξυπακούεται ότι καλούνται την ίδια ώρα όλοι οι αθλητές/τριές μας όλων των κατηγοριών να παρευρίσκονται σε αυτή την εναρκτήρια φθινοπωρινή μας συνάντηση”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.