Το μόνο που προβληματίζει είναι η κατηγορία

Τους ανθρώπους της Νίκης που προχωρούν βήμα-βήμα

Το σχέδιο των ανθρώπων της Νίκης για την αναδημιουργία του ανδρικού τμήματος ποδοσφαίρου, προχωρά με σταθερούς ρυθμούς και βήματα. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να συγκροτηθεί η Επιτροπή ποδοσφαίρου και να βάλει προτεραιότητα στους στόχους της και στο πλάνο της, με το «μοντέλο» που θα ακολουθήσει η Νίκη να υπάρχει ήδη και να έχουν γίνει πρώτοι υπολογισμοί μέχρι και για το μπάτζετ που θα χρειαστεί.

Το μόνο που προβληματίζει τους ανθρώπους της κυανόλευκης ομάδας είναι αυτή τη στιγμή η κατηγορία. Η αποχώρηση και του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα ενισχύει την αισιοδοξία τους ότι δεν θα υπάρξει από φέτος κάποια νέα απόφαση και προγραμματίζουν για τη Γ’ Εθνική. Εκτός της ΕΠΟ όμως, υπάρχει πλέον η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία που πιέζει για μέτρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που η αλήθεια είναι ότι έχει χάσει την αξιοπιστία του.

Τον Μάιο όμως που αναμένεται να μάθουν τελικά τι θα γίνει οι άνθρωποι της Νίκης θα είναι ήδη αργά… Έτσι σκέφτονται εκτός από το plan A που θα έχει να κάνει με την ομάδα στη Γ’ Εθνική, να αρχίσουν να ετοιμάζουν και ένα plan Β, ανοικτό σε κάθε ενδεχόμενο… Γι αυτό τα πράγματα σίγουρα θα είναι πιο εύκολα, αλλά όλοι το απεύχονται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.