Επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση ο Μαγνησιακός την ονομασία του γηπέδου

Σε «Τάκης Μεταξάς»

Όπως έγραψε πρώτο το magnesiasports, το γήπεδο του Μαγνησιακού θα ονομαστεί σε «Τάκης Μεταξάς» στη μνήμη του παίκτη, προπονητή και παράγοντα της ομάδας, στην οποία πρόσφερε για πάνω από 50 χρόνια, με τον βολιώτικο σύλλογο να κάνει γνωστή την απόφαση και με επίσημη ανακοίνωσή του. Ο Τάκης Μεταξάς έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή στα 68 νικημένος από τον καρκίνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαγνησιακού: «Την περασμένη Παρασκευή έφυγε για το μεγάλο ταξίδι η «ψυχή» του Μαγνησιακού, ο Δημήτρης Μεταξάς. Όλοι όσοι ανήκουμε στην «οικογένεια» του ιστορικού συλλόγου ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι τελικά νικήθηκε από την επάρατο νόσο μέσα σε λίγους μήνες. Μας είναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι ο αγαπητός μας Τάκης δεν θα είναι πλέον κοντά μας και δεν θα εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού στους αγώνες.

Η προσφορά του στον Μαγνησιακό για σχεδόν 50 χρόνια είναι τεράστια και σίγουρα δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λίγες γραμμές. Υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας τις δεκαετίες του ’70 και του ‘80, συμβάλλοντας σε πολλές επιτυχίες, ενώ διετέλεσε και προπονητής. Πολλοί ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα χέρια του. Τους βοήθησε να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο και τους δίδαξε ήθος και γενικότερα τις αξίες του αθλητισμού.

Επί σειρά ετών υπήρξε και παράγοντας του Μαγνησιακού, τον οποίο υπηρέτησε ανιδιοτελώς από διάφορα πόστα. Ήταν ένας ακούραστος εργάτης του συλλόγου μας, αλλά και γενικότερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο, αλλά στον Μαγνησιακό δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ. Με πρωτοβουλία του προέδρου του συλλόγου Κώστα Γκουγκουλιά και τη σύμφωνη γνώμη των μελών αποφασίστηκε το αθλητικό κέντρο του Μαγνησιακού που περιλαμβάνει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου να ονομάζεται πλέον Αθλητικό Κέντρο Α.Σ.Β. Μαγνησιακός «Τάκης Μεταξάς», κάτι που θα επισημοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που σχεδόν όλη του η ζωή συνδέθηκε με τον Μαγνησιακό».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.