Φιλική νίκη για την Τριγλία επί της Κ20 Νίκης Βόλου

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας κέρδισε την Κ20 της ΠΑΕ Νίκης Βόλου με 3-1. Στο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν πολλοί παίκτες για την Τριγλία Ραφήνας, ο οποίοι δεν έπαιξαν ή είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, οι παίκτες από την εφηβική ομάδα που ακολούθησαν την αποστολή στο Πήλιο, καθώς και ο νεοαποκτηθείς Ηρακλής Αλεξίου.

Τα γκολ για την Τριγλία Ραφήνας: o Βασίλης Μάντζης με προβολή έκανε 1-0, ο Λάσκαρης με σουτ έξω από την περιοχή το 2-0, ο Τρυφιάτης με πλασέ μέσα από την περιοχή, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι προτού καταλήξει στα δίχτυα.

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας: Παπάς, Μάργαρης, Σκαφίδας, Γκριμέκης, Λάσπαντζης, Λάσκαρης, Χρυσάφης, Μάντζης, Επιτάσιο, Κότσι, Μίνο.
Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Ντούμπερετ, Τσέπας, Βεστάκης, Αλεξίου, Τρυφιάτης, Σπέντζος, Βατίστας, Σολδάτος, Συκάς, Πορής.

Επόμενο παιχνίδι και τελευταίο στο νομό Μαγνησίας, καθώς η ομάδα της Τριγλίας επιστρέφει στην Ραφήνα, την Τετάρτη 13/08/2014 με αντίπαλο τον Πύρασο στη Νέα Αγχίαλο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.