Ώρα για τρίποντο στο ΕΑΚ

Ολυμπιακός Βόλου-Παναιγιάλειος στις 18:00

Ο αγώνας Ολυμπιακός Βόλου-Παναιγιάλειος κλείνει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Football League. Οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται την ομάδα του Αιγίου με μοναδικό στόχο την τρίτη εντός έδρας νίκη που θα τους ανεβάσει σημαντικά στο βαθμολογικό πίνακα. Σέντρα στις 18:00, τηλεοπτική μετάδοση από το ΟΤΕ tv.

Mετά τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής που διεξήχθησαν το προηγούμενο τριήμερο, ο Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε χαμηλά στην κατάταξη, στην 14η θέση. Σε περίπτωση που κερδίσει σήμερα, πλασάρεται στην 5η θέση μαζί με Απόλλωνα, Αχαρναϊκό, Εργοτέλη, Χανιά, Καρδίτσα, το σημαντικότερο όμως είναι πως θα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες βαθμών που είχαν οι ομάδες της κορυφής. Έτσι, εφόσον το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου κάμψει την αντίσταση του Παναιγιάλειου και φθάσει τους 10 πόντους, θα είναι στο -7 από την ΑΕΛ και στο -4 από τα Τρίκαλα που είναι στη 2η θέση. Σήμερα αρχίζει με μια σειρά τεσσάρων αναμετρήσεων που περιλαμβάνει τρία εντός έδρας και μόνο μία έξοδο, αγώνες που οι Βολιώτες θέλουν να κερδίσουν ώστε να σταθεροποιηθούν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.
Όσον αφορά στις απουσίες, είναι οι γνωστές πέντε: ο τιμωρημένος Ντεπέτρις και οι τραυματίες Λεόν, Φερνάντες, Γουγκούδης, Ντάσιος. O προπονητής των “ερυθρόλευκων” θα επιλέξει την ενδεκάδα από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές της αποστολής: Μοράν, Γουόρντεν, Καραμανλή, Τσιάρα, Αρβανίτη, Ζέρη, Νικολιά, Αλαμάνη, Σκοπελίτη, Μπουτζίκο, Διαμαντόπουλο, Χιντζίδη, Τσιλιγκίρη, Νικολόπουλο, Νάστο, Στρατηλάτη, Καρρά, Πολύζο, Δασκαλάκη.

Όσον αφορά στον Παναιγιάλειο που μέχρι τώρα μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ντεμπούτο θα κάνει στον πάγκο του ο Γιώργος Μαραντάς. Ο τεχνικός συμπεριέλαβε στην 20άδα τον Ιβάν Πέρεθ, όμως αυτό έγινε κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού ο Ισπανός είναι ανέτοιμος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπαλτιμάς, Κολόκας και οι Ζαχαρόπουλος, Μαυρόπουλος, Στίκας, Λινάρδος, Γκουτσίδης
H αποστολή: Πίτκας, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ρέλλας, Πέρεθ, Σπίνουλας, Ομάρ, Γκοτσούλιας, Σταμογιάννος, Κρισμάρεβιτς, Φωτιάς, Ιωάννου, Πέριτς, Μίλιτς, Ζουνίνιο, Μπούνας, Παπουτσής, Μπουρλάκης, Γκούφας, Σκαρτσίλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.