Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων: Πρωταθλητής ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου αναδείχθηκε πρωταθλητής στο 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων νικώντας στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου στον τελικό 59-42 τον Παναθλητικό.

Το παιχνίδι ήταν «κλειστό» με τις δυνατές άμυνες να κυριαρχούν. Ο Κρόνος με τις Μπλιθικιώτη και Τσάμη έπαιρνε βοηθειες στο σκοράρισμα, ενώ από τον Παναθλητικό Χωλοπούλου και Βασιλείου είχαν μεγάλη προσφορά στην επίθεση.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου με τις Γεωργακοπούλου και Δαμαντοπούλου έβαλε σημαντικά σουτ και ξέφυγε με 13 πόντους (47-34, 28’15’’) επιβάλλοντας τον ρυθμό του.

Ο Παναθλητικός έψαχνε τρόπους να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε με το τέλος του αγώνα να αναδεικνύει νικητή και πρωταθλητή τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου με 59-42.

Διαιτητές: Σκανδαλάκης, Τσάνταλη, Ιωάννου

Δεκάλεπτα: 19-17, 30-27, 47-35, 59-42

Κρόνος Αγ. Δημ. (Ανδρεοπούλου): Κατσούλη Β., Πολυχρονοπούλου, Διαμαντοπούλου 9(1), Μπλιθικιώτη 22(3), Τσιρογιώργη, Ανδρέου 4, Τσάμη 15(2), Κατσούλη Ε., Γεωργακοπούλου 6(2), Δελημήτρου, Ζεφείρη, Σταθοπούλου 3.

Παναθλητικός (Αποστολίδου): Όμο, Παπαδοπούλου, Στολτίδου, Κοφινά, Τσινασλανίδου, Καμπερίδου 2, Παντώτη 9(3), Βασιλείου 7, Κωνσταντινίδου, Σταματάκη 5, Χωλοπουλου 19(2), Σύρπα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.