Παλεύει απέναντι στους αήττητους Τιτάνες Παλαμά ο Ολυμπιακός Βόλου

Για την 6η αγωνιστική της NL2

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει χαρεί μέχρι στιγμής την κατάκτηση μόνο ενός ροζ φύλλου αγώνα σε 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της National League 2, ωστόσο έχει μένει με την πίκρα της υπερπροσπάθειας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, και ελπίζει ότι θα παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο αύριο Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα απέναντι στους πρωτοπόρους Τιτάνες Παλαμά.

Οι παίκτες του Γιώργου Κοσμάτου του έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο όπως έχει φανεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, το οποίο προσπαθεί να αφήσει πίσω του τις πληγές που άνοιξε στην περιοχή του Παλαμά η κακοκαιρία κι έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη μέχρι στιγμής, έχοντας το 5×5 στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας και το εμπόδιο του ΑΟ Τρίκαλα την περασμένη αγωνιστική (54-59 στα Τρίκαλα).

Ο Ολυμπιακός Βόλου πάλι πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις απέναντι στον ΑΣ Καστοριάς την περασμένη Κυριακή στο κλειστό του ΕΑΚ, έχοντας απουσίες παικτών αλλά και τον Κρίπτσι ανέτοιμο, όπως φάνηκε και μέσα στο παιχνίδι. Αλλά αν δινόταν τα τελευταία δευτερόλεπτα το φάουλ που έγινε στον σέντερ των «ερυθρόλευκων» και ενώ το σκορ ήταν 79-80, ίσως να είχε κατακτήσει και δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το ρόστερ, είναι εμφανές ότι χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Ο Μπουντούρης αποτελεί οριστικά παρελθόν, αφού για επαγγελματικούς λόγους επέστρεψε στην Αθήνα, ενώ ο Σπανόπουλος παραμένει τραυματίας και την ερχόμενη Δευτέρα θα φανεί αν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση ή αν θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα. Όπως και να έχει όμως χάνει ήδη μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος…

To πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Κυριακή 26/11, 17.00

Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη-ΓΑΣ Μελίκης

ΑΣ Καστοριάς-ΑΕΛ

Τιτάνες Παλαμά-Ολυμπιακός Βόλου

ΑΟ Τρίκαλα-ΓΣ Αλμυρού

Πιερικός Αρχέλαος-Κούπα Κιλκίς

Άργος Ορεστικό-Αετοί Βέροιας

Η βαθμολογία

  1. Τιτάνες Παλαμά 10
  2. Αετοί Βέροιας 9
  3. ΑΣ Καστοριάς 9
  4. Πιερικός Αρχέλαος 8
  5. ΑΟ Τρίκαλα 8
  6. ΑΕΛ 8
  7. Κούπα Κιλκίς 7
  8. ΓΣ Αλμυρού 7
  9. Άργος Ορεστικό 7
  10. Ολυμπιακός Βόλου 6
  11. ΓΑΣ Μελίκης 6
  12. Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη 5

Δείπνο πριν την αναμέτρηση

Όπως αναφέρει σε δημοσίευση στο facebook την ίδια στιγμή, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, παρέθεσε δείπνο στους αθλητές και τον προπονητή του ανδρικού τμήματος του συλλόγου.

«Σε άριστο, οικογενειακό κλίμα οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να «βρεθούν» και εκτός γηπέδου και να περάσουν μερικές ώρες χαλάρωσης» σημειώνεται στην ανάρτηση.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.