17 παίκτες στην αποστολή της Νίκης για Πτολεμαΐδα

17 παίκτες αποτελούν την αποστολή της Νίκης για τον αγώνα με τον Μακεδονικό Φούφα την Κυριακή (26/8). Ο Μακενγκό δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, αλλά ακολούθησε την αποστολή. Εκτός έμειναν οι νεαροί Σιώμος, Κουτσούκης και Χριστίδης, ενώ ήταν γνωστό από τις προηγούμενες μέρες ότι θα απουσιάσουν και οι Κέρι, Αποστολίδης, Τσεμπερίδης, Τζιώρας, που θα πρέπει να κάνουν επανεγγραφή δελτίου.

Η ανακοίνωση:

“Αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου και με την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου, η αποστολή της ομάδας μας για την Πτολεμαΐδα, όπου και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 17:00 τον Μακεδονικό Φούφα στο πλαίσιο της 1ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019. Η ομάδα μας θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι έτοιμοι για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου αποτελείται από τους: Κώστα Παπαδόπουλο, Παύλο Τασιά, Χρήστο Καρτσαμπά, Έρβιστ Μετούσι, Τάσο Καντούτση, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Νίκο Παπαδήμα, Βασίλη Λάιο, Γιάννη Ντινιωτάκη, Γιώργο Ιορδανίδη, Νέτι Μέτσε, Σταύρο Βουρδάκη, Άγγελο Ματθαίου, Γιάννη Δωματά, Φάμπιο Ταβάρες, Αλέξα Βουκομάνοβιτς και Αλέξανδρο Αναστασίου”.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν, σύμφωνα με το πιο πιθανό σενάριο, ότι Βουρδάκης, Δωματάς και Βουκομάνοβιτς θα είναι στην επίθεση, τους τρεις του άξονα της μεσαίας γραμμής θα αποτελέσουν οι Μέτσε, Ιορδανίδης και Φάμπιο Ταβάρες, ενώ ο 20χρονος Κώστας Παπαδόπουλος, που θα είναι κάτω από τα δοκάρια, θα έχει μπροστά του στην άμυνα τους  Μετούσι, Καντούτση, Καρτσαμπά και Θοδωρή Παπαδόπουλο, χωρίς να αποκλείεται στους έντεκα που αναφέρθηκαν κάποια μικρή διαφοροποίηση.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.