17χρονος ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας έχασε τη ζωή του

O κόσμος του ποδοσφαίρου θρηνεί τον τραγικό χαμό ενός νεαρού ποδοσφαιριστή. Ο 17χρονος Χόρχε Σάντσεθ Βάκα έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα που συνέβη σε κανάλι στην περιοχή της Μπανταχόθ. Ο Βάκα έκανε κατάδυση με έναν 15χρονο φίλο του, ο οποίος επίσης άφησε την τελευταία του πνοή. Οι δύο νέοι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παγιδεύτηκαν και βρήκαν τραγικό θάνατο. Τα σωστικά συνεργεία όταν κατέφθασαν στο σημείο ήταν πια αργά.

Ο Χόρχε Σάντσεθ Βάκα ήταν ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης, ο οποίος ανήκε στη Λας Πάλμας και την τρέχουσα σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα νέων της Χάνδια δε Φουερτεβεντούρα. Μάλιστα σκάουτ από διάφορες ομάδες παρακολουθούσαν την εξέλιξή του, ενώ από τη νέα σεζόν θα επέστρεφε στη Λας Πάλμας.

«Η Λας Πάλμας λυπάται βαθύτατα για τον θάνατο του Χόρχε Σάντσεθ Βάκα, ο οποίος επρόκειτο να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα των νέων του συλλόγου την επόμενη σεζόν. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους φίλους» ανέφερε η ανακοίνωση της Λας Πάλμας.«Πρόκειται για μια από τις πιο θλιβερές ημέρες στην ιστορία του συλλόγου μας. 

Δεν έχουμε λόγια, για να περιγράψουμε τον πόνο που μας έχει πλημμυρίσει αυτές τις ώρες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Χάνδια, της τελευταίας του ομάδας.

πηγή: ethnos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.