2η αγωνιστική Α’ ΕΠΣΘ και κύπελλο το Σαββατοκύριακο

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων

Με τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ τέσσερις αγώνες για το κύπελλο της Ένωσης σηματοδοτούν την έναρξη της δράσης και σ’ αυτήν τη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΣ Θεσσαλίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα, με τρία παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ να διεξάγονται το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, ενώ άλλα τέσσερα θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον σχετικό ορισμό την επόμενη ημέρα (Κυριακή 30 Οκτωβρίου).

Το πρόγραμμα για τη 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ έχει ως εξής:

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

Σαρακηνός-Αγία Άννα (Σαρακηνού, 15:00)

Ακρόπολη-ΦΘ Αγχίαλος (Σέσκλου, 15:00)

Αίας Σούρπης-Μαγνησιακός (Σούρπης, 15:00)

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

ΕΛ Νηλέας-Δήμητρα Ευξεινούπολης (Κάτω Λεχωνίων, 11:00)

Τοξότης Βόλου-Θησέας Αγριάς (Βοηθητικό ΕΑΚ, 15:00)

ΓΣ Αλμυρού-ΑΕ 2002 (Αλμυρού, 15:00)

Πύρασος Νέας Αγχιάλου-Ρήγας Φεραίος (Αγχιάλου, 15:00)

Όσον αφορά το κύπελλο ΕΠΣΘ, μόλις τέσσερα παιχνίδια (όπως προαναφέραμε) θα διεξαχθούν μόνο την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, ενώ αν και είχε προαναγγελθεί και αγωνιστική δράση για το Σάββατο 29 του μηνός κάτι τέτοιο τελικά δεν ορίστηκε να γίνει.

Στο πρόγραμμα σίγουρα ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανιώνιο Νέας Ιωνίας και Ολυμπιακό Βόλου. Οι αναμετρήσεις που θα γίνουν είναι οι εξής:

Ηρακλής Βόλου-Άνθιμος Γαζής (Βασδέκειο, 11:00)

ΑΟ Σκοπέλου-ΑΟ Σκιάθου (Σκοπέλου, 12:30)

Πανιώνιος-Ολυμπιακός Βόλου (Βασδέκειο, 15:00)

Ελευθεριακός-Μικροθήβες (Βασδέκειο, 18:00).

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η ΕΠΣ Θεσσαλίας προσφάτως έκανε και επισήμως γνωστό ότι το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ θ’ αρχίσει το διήμερο 5-6 Νοεμβρίου, θ’ ακολουθήσουν τα πρωταθλήματα των ακαδημιών στις 12-13 Νοεμβρίου, και στις 19-20 του ίδιου μήνα θα αρχίσει και η δράση στη Γ’ ΕΠΣΘ. Από εκεί και πέρα αναμένεται να οριστούν και τα υπόλοιπα παιχνίδια για το κύπελλο ΕΠΣΘ και συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις Δήμητρα-ΓΣΑ, Ακρόπολη-Νέοι Αγίας Άννας, Αίας Σούρπης-Αστέρας Ριζομύλου, ΑΕ 2002-ΕΛ Νηλέας, Αγία Παρασκευή-ΑΠΟΒ, ΑΟ Σκοπέλου-ΑΟ Σκιάθου, Τοξότης-Ιάσων ΑΜ, Σαρακηνός-Θησέας, Πύρασος-Διαγόρας, Μυρμηδόνες-Μαγνησιακός, ΦΘ Αγχίαλος-Δάφνη, Ρήγας Φεραίος-Ατρόμητος και Άνω Λεχώνια-Αχιλλέας Αχιλλείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.